Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Τασούλας έκανε μομφή στον Κουρουμπλή για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά μετά το «Είστε δολοφόνοι» κατά της ΝΔ

Ο Τασούλας έκανε μομφή στον Κουρουμπλή για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά μετά το «Είστε δολοφόνοι» κατά της ΝΔ
Από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε σάλο όταν κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δολοφονεί χιλιάδες στις ΜΕΘ

Με μομφή για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά για τα ανήκουστα σχόλια στα οποία προέβη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, αντέδρασε πριν από λίγο στη Βουλή, ο Κωνσταντίνος Τασούλας.
«Είναι αποτρόπαιη συμπεριφορά, δεν μπορούμε να πυροδοτούμε τον κοινωνικό αυτοματισμό μίσους σε κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους! Στιγματίζω τον βουλευτή με μομφή αντικοινοβουλευτικής συμπεριφοράς με όσα αποκρουστικά απηύθυνε», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε σάλο όταν κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δολοφονεί χιλιάδες στις ΜΕΘ!
«Τον φίλο μου που χάθηκε, τη μητέρα, τον αδερφό ποιος θα τον φέρει πίσω; Ποιος θα απολογηθεί γι’ αυτά» είπε ο κ. Κουρουμπλής, και υπερβαίνοντας τα εσκαμμένα φώναξε: «Ντροπή, αίσχος! Δολοφονήσατε τους ανθρώπους, αυτό κάνατε! Και επιμένετε! Ντροπή σας! Δολοφονήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι, αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν θα το ξεπεράσετε έτσι».
Ο πρόεδρος της Βουλής παρενέβη, λέγοντας: «Σας παρακαλώ, ανακαλέστε». «Δεν ανακαλώ τίποτα! Δολοφονήθηκαν άνθρωποι, να απολογηθείτε για τον φίλο μου», απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης