Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πέτσας: Δεν θα χρειαστούν πρόσθετα μέτρα στις γιορτές, δεν θα υπάρξει lockdown

Πέτσας: Δεν θα χρειαστούν πρόσθετα μέτρα στις γιορτές, δεν θα υπάρξει lockdown
Θα εφαρμοστεί κανονικά το πρόστιμο των 100 ευρώ στους άνω των 60 ετών είπε ο κ. Πέτσας
Σχετικά Άρθρα

Δεν θα χρειαστούν πρόσθετα περιοριστικά μέτρα κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος επανέλαβε πως δεν πρόκειται να υπάρξει lockdown.
«Δεν χρειάζονται πρόσθετα μέτρα στις γιορτές αλλά η αυστηρή τήρηση τους και κάποια παραμετρικά μέτρα ή μικρές αλλαγές που λαμβάνονται ενόψει των γιορτών για ανοιχτούς μικτούς χώρους όπως έχει ανακοινωθεί» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Πέτσας, ο οποίος ανέφερε πως είναι καλή η πορεία των εμβολιασμών.
«Να συνεχίσουμε τους εμβολιασμούς και την τήρηση των μέτρων», τόνισε ο κ.Πέτσας, ο οποίος αναφερόμενος στους ανεμβολίαστους και στο ενδεχόμενο να υπάρξουν νέα μέτρα τη νέα χρονιά, είπε ότι το πλέγμα των μέτρων είναι ισορροπημένο και αποδίδει.

Προσβλητική η καταγγελία Γιαννάκου

Απαντώντας στην καταγγελία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ για VIP ΜΕΘ, την χαρακτήρισε προσβλητική για όσους εργάζονται και παρέπεμψε στην ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.
Για τις εισαγωγές στα νοσοκομεία και τους θανάτους, τόνισε ότι οι σκληροί δείκτες δείχνουν πως έχουμε πανδημία για τους ανεμβολίαστους.
«Κερδήθηκε η μάχη της τρίτης δόσης για να κοπεί ο ομφάλιος λώρος σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους» είπε ο κ.Πέτσας, ο οποίος υποστήριξε ότι «θα εφαρμοστεί κανονικά το πρόστιμο των 100 ευρώ στους άνω των 60 ετών που δεν εμβολιάζονται».

Εκλογές στο τέλος της τετραετίας

Όσον αφορά τις πολιτικές εξελίξεις, ο κ.Πέτσας είπε ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας ενώ σχετικά με την απλή αναλογική, σημείωσε ότι «δεν είναι θέμα κυβερνητικής συνεργασίας» και ότι «το θέμα θα λυθεί με διπλή κάλπη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης