Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΚΕ για μέτρα Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση θεσπίζει την ατομική ευθύνη με ποινή

ΚΚΕ για μέτρα Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση θεσπίζει την ατομική ευθύνη με ποινή
Επανάληψη της ίδιας συνταγής που έχει οδηγήσει σε ρεκόρ κρουσμάτων, διασωληνωμένων και θανάτων αναφέρει το ΚΚΕ
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως η κυβέρνηση με τα σημερινά μέτρα που ανακοίνωσε κατά των ανεμβολίαστων πολιτών πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, θεσπίζοντας «την ατομική ευθύνη με ποινή» διατυπώνει το ΚΚΕ.
«Απ' την πρώτη στιγμή της πανδημίας, η κυβέρνηση της ΝΔ είχε εναποθέσει την αντιμετώπισή της στην "ατομική ευθύνη", για να συγκαλύψει τις δικές της ευθύνες στη λήψη των αναγκαίων μέτρων προστασίας και τη στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας.
Σήμερα κάνει ένα βήμα παραπέρα, θεσπίζοντας την "ατομική ευθύνη" με ποινή - αναγκάζοντας τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών να πληρώνουν πρόστιμο 100 ευρώ το μήνα - χωρίς πάλι να παίρνει κανένα μέτρο, ούτε για την οργάνωση ενός εμβολιαστικού προγράμματος με ιατρικό έλεγχο, φαρμακοεπαγρύπνηση, ουσιαστική και προσωποποιημένη ενημέρωση του λαού, ούτε για τη στήριξη του δημοσίου συστήματος υγείας, ούτε για την αποσυμφόρηση των κρίσιμων χώρων διασποράς.
Κι όλα αυτά τη στιγμή που όλη η πορεία της πανδημίας και ο κίνδυνος νέων μεταλλάξεων επιβεβαιώνει ότι ο έγκαιρος και μαζικός εμβολιασμός είναι μεν αναγκαίος, όχι όμως ικανός από μόνος του για να αντιμετωπίσει την εξάπλωση του ιού.
Ουσιαστικά πρόκειται για επανάληψη της ίδιας "συνταγής" που έχει οδηγήσει στη σημερινή τραγική κατάσταση, των καθημερινών ρεκόρ σε κρούσματα και της εκτόξευσης διασωληνωμένων και θανάτων» αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΚΚΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης