Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πέτσας: Καμία σκέψη για νέα μέτρα και lockdown – Μέσα Δεκεμβρίου απότομη αποκλιμάκωση των επιδημιολογικών δεικτών

Πέτσας: Καμία σκέψη για νέα μέτρα και lockdown – Μέσα Δεκεμβρίου απότομη αποκλιμάκωση των επιδημιολογικών δεικτών
Από τα μέσα Δεκεμβρίου θα υπάρξει απότομη αποκλιμάκωση των επιδημιολογικών δεικτών, εκτιμά ο Στ. Πέτσας

Δεν υπάρχει καμιά σκέψη για νέα μέτρα και για κανένα lockdown, ξεκαθάρισε ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος συνοδεύει τον πρωθυπουργό, Κ. Μητσοτάκη, σε περιοχές της Μακεδονίας και της Ηπείρου.
Ο κ. Πέτσας μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι τα νέα μέτρα δείχνουν να φέρνουν αποτελέσματα, αφενός με την σταθεροποίηση των επιδημιολογικών δεδομένων και με αφετέρου με την αύξηση των ραντεβού για εμβολιασμούς.
Ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της πανδημίας, εκτιμώντας ότι από τα μέσα Δεκεμβρίου θα υπάρξει απότομη αποκλιμάκωση των επιδημιολογικών δεικτών.
Περαιτέρω, ο κ. Πέτσας μιλώντας για τις επισκέψεις του πρωθυπουργού σε περιοχές της Μακεδονίας και της Ηπείρου, έκανε αναφορά στα σημαντικά έργα που εξαγγέλθηκαν, με κυριότερο το επενδυτικό πακέτο για την απολιγνιτοποίση ύψος 7 δις ευρώ, το οποίο «θα δώσει ανάσα στην αβεβαιότητα των κατοίκων της περιοχής μέχρι να κλείσει και η τελευταία λιγνιτική μονάδα», αλλά και στο έργο της σύνδεσης Ιωαννίνων – Κακαβιάς, και της παραλίμνιας οδού στα Ιωάννινα, με προϋπολογισμό 12 εκ. ευρώ και χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Για ΣΥΡΙΖΑ

Ακόμη, ο κ. Πέτσας σχολιάζοντας την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ για την πανδημία και την ακρίβεια, υπογράμμισε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει κάνει καμία ουσιαστική πρόταση.
Τέλος, για το αν η τηλεργασία στο Δημόσιο που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στα σχέδια της Κυβέρνησης, απάντησε ότι δεν υπάρχει καμιά τέτοια σκέψη και πως το μέτρο της κλιμακωτής προσέλευσης που εφαρμόζεται έχει συμβάλλει στην αποσυμφόρηση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης