Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Στόχος μας να μείνουμε ανοιχτοί στις γιορτές – Δεν πάμε σε lockdown

Γεωργιάδης: Στόχος μας να μείνουμε ανοιχτοί στις γιορτές – Δεν πάμε σε lockdown
Δεν είναι τιμωρητικά τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους είπε ο κ.Γεωργιάδης
Σχετικά Άρθρα

Στόχος της κυβέρνησης είναι να μείνουμε ανοιχτοί στις γιορτές είπε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος με αφορμή τα νέα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν από σήμερα Δευτέρα 22/11 υποστήριξε πως αυτά δεν είναι τιμωρητικά για τους ανεμβολίαστους αλλά αποσκοπούν στη μείωση της πίεσης του ΕΣΥ.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm, ο κ.Γεωριγάδης απέρριψε το ενδεχόμενο ενός γενικού lockdown, αναφέροντας πως σήμερα ξεκίνησε η εφαρμογή των νέων μέτρων και μέχρι τότε δεν υπάρχουν σκέψεις για κάτι περαιτέρω.
«Τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους δεν είναι τιμωρητικά και αποσκοπούν στη μείωση της πίεσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας» υπογράμμισε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος εκτίμησε ότι το 10% των αρνητών δεν πρόκειται να πειστεί να εμβολιαστεί.

Ακρίβεια

Ενόψει της σημερινής συζήτησης στη Βουλή για την ακρίβεια ο κ.Γεωργιάδης υποστήριξε πως σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, η Ελλάδα έχει τον τρίτο χαμηλότερο πληθωρισμό στην ΕΕ.
Ωστόσο, αναγνώρισε ανατιμήσεις ενώ είπε πως η κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα ώστε να αντιμετωπιστεί το κόστος της ενεργειακής κρίσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης