Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η κυβέρνηση απέτυχε - Αποφάσισε lockdown στους ανεμβολίαστους…ενώ οι εμβολιασμένοι νοσούν περισσότερο - Έρχεται καθολικό lockdown

Η κυβέρνηση απέτυχε - Αποφάσισε lockdown στους ανεμβολίαστους…ενώ οι εμβολιασμένοι νοσούν περισσότερο - Έρχεται καθολικό lockdown
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη με πάνω από 17.000 νεκρούς θα μείνει στην ιστορία ως μια από τις πλέον αποτυχημένες στην διαχείριση της πανδημικής κρίσης.
Σχετικά Άρθρα

Το διάγγελμα Μητσοτάκη του έλληνα πρωθυπουργού, ήταν μνημείο αποτυχίας καθώς αποφάσισε να επιβάλλει lockdown σε όλους τους ανεμβολίαστους πολίτες καθώς επί της ουσίας δεν θα μπορούν να εισέρχονται σε κλειστούς χώρους ενώ προειδοποίησε και τους εμβολιασμένους άνω των 60 ετών ότι το πιστοποιητικό εμβολίο τους λήγει 7 μήνες μετά την δεύτερη δόση, οπότε εάν δεν εμβολιαστούν με την ενισχυτική 3η δόση θα λογίζονται ως ανεμβολίαστοι.
Πλέον οι ανεμβολίαστοι δεν θα μπορούν να εισέρχονται σε κλειστούς χώρους όπως της εστίασης, στα γυμναστήρια κ.α.
Το παράδοξο είναι ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη που παταγωδώς έχει αποτύχει στην διαχείριση της υγειονομικής κρίσης και της αντιμετώπιση της πανδημίας… αναγνωρίζει ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν περισσότερο και νοσούν περισσότερο όπως επίσημα αποκάλυψε η Μίνα Γκάγκα η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας.

Ταυτόχρονα ο Μητσοτάκης μόλις πρόσφατα δήλωνε και σε διεθνή μέσα ενημέρωσης ότι στην Ελλάδα δεν θα επιβληθεί lockdown... δεν κράτησε πολύ το ψευδεπίγραφο αφήγημα Μητσοτάκη.
Πλέον όλοι διερωτώνται μετά τους ανεμβολίαστους σειρά έχουν οι εμβολιασμένοι;
Η Αυστρία ξεκίνησε με lockdown στους ανεμβολίαστους και κατέληξε σε καθολικό lockdown για όλους και για τους εμβολιασμένους.
Πόσο πιθανό είναι στην Ελλάδα νέο lockdown πανελλαδικό για όλους;
O Μητσοτάκης στο διάγγελμα του ανέφερε ότι η αιτία για την κακή εικόνα είναι η χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη παρά την άρτια εκστρατεία που οργάνωσε.
Δυστυχώς ο έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει καταλάβει ότι η Ελλάδα βρίσκεται μεταξύ των 5 χωρών διεθνώς με την χειρότερη επιδιμιολογική εικόνα.

Είναι πιθανό καθολικό lockdown στην Ελλάδα για όλους;

Εαν λάβουμε υπόψη ότι οι διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη δεν έχουν καμία βαρύτητα και ουσία γιατί τις αναιρεί εντός... εβδομάδας, δεν είναι απίθανο τελικά η Ελλάδα να οδηγηθεί σε καθολικό lockdown εντός των προσεχών εβδομάδων.
Στις 16 Νοεμβρίου, μάλιστα, στο βρετανικό δίκτυο ΙTV δήλωσε ξεκάθαρα ο Μητσοτάκης ότι δεν θα προβεί σε lockdown στους ανεμβολίαστους.... και στις 18 Νοεμβρίου 2021 ανακοίνωσε lockdown στους ανεμβολίαστους... τόση είναι η αξιοπιστία.
Η Αυστρία ξεκίνησε με καραντίνα των ανεμβολίαστων και πλέον έχει επιβληθεί lockdown σε όλη την Αυστρία για όλους εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Οι ίδιοι το ομολογούν....

Προσέξτε λίγες ώρες νωρίτερα ένα μέλος της κυβέρνησης Μητσοτάκη επιβεβαίωσε αυτό που υποστηρίζει το bankingnews εδώ και πολλούς μήνες ότι το αφήγημα εμβολιάσου για να διασωθείς έχει καταρρεύσει…
Ομολόγησαν αυτό που γνωρίζουμε με βάση τις διεθνείς μελέτες αλλά και ότι συμβαίνει σε άλλες χώρες με μεγάλα ποσοστά εμβολιασμού όπως το Ισραήλ, Ιρλανδία, Βέλγιο, Γιβραλτάρ κ.α. ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν περισσότερο από τους ανεμβολίαστους επειδή, έχει καταρρεύσει η αποτελεσματικότητα των εμβολίων.
Και ενώ η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας είπε την αλήθεια, που επιβεβαιώνεται και από την δραματική αύξηση των εισαγωγών στα νοσοκομεία με βαριά συμπτώματα – βλέπε νοσοκομείο Ευαγγελισμός – ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αντί να λάβει μέτρα κατά των εμβολιασμένων που νοσούν και αποτελούν επικίνδυνους φορείς υπερμετάδοσης… επιβάλλει lockdown στους ανεμβολίαστους…
Πράξη αντιεπιστημονική, δείχνει εμπάθεια και εμμονή και προσβάλλει 3,3 εκατ ανεμβολίαστους πολίτες της Ελλάδος.
Ταυτόχρονα στέλνει και ένα μήνυμα σε 1,5 εκατ πολίτες μεγάλης ηλικίας ότι εάν δεν κάνεις την 3η δόση εμβολίου θα χάσεις το πιστοποιητικό εμβολιασμού…

Τι δεν είπε ο Μητσοτάκης στο διάγγελμα του;

1)Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμα του, δεν είπε τίποτε για τους 17.075 νεκρούς συνολικά επί διακυβέρνησης ΝΔ, και 1.527 νεκρούς σε διάστημα 28 ημερών.
Δεν είπε τίποτε γιατί καταγράφεται τέτοια μεγάλης κλίμακας αποτυχία στην διαχείριση του covid 19.

2)O Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμα του, δεν είπε τίποτε γιατί η Ελλάδα, εμφανίζει μια από τις χειρότερες επιδημιολογικές εικόνες διεθνώς.
Γιατί ενώ στην πρώτη φάση της πανδημίας την Άνοιξη του 2020 η Ελλάδα έπαιρνε επαίνους… και σήμερα αποτελεί στιγματισμένη χώρα ως μια από τις πιο αποτυχημένες στην διαχείριση της πανδημικής κρίσης.

3)Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμα του, δεν είπε τίποτε για τους εμβολιασμένους που νοσούν βαριά και μάλιστα περισσότερο από τους ανεμβολίαστους όπως αποκάλυψε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας.
Επίσης δεν είπε τίποτε για τους εμβολισμένους που είναι φορείς υπερμετάδοσης, όπως οι επιστήμονες αναγνωρίζουν.

4) Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμα του, δεν είπε τίποτε για την εξωφρενικά λανθασμένη συνταγή στην διαχείριση της πανδημικής κρίσης, που έχει χωρίσει την κοινωνία σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους και ταυτόχρονα… και οι εμβολιασμένοι νοσούν…

5) Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμα του, δεν είπε τίποτε για τους ήρωες του 2020, τους υγειονομικούς που έδωσαν την ζωή τους για να στηρίξουν το δημόσιο σύστημα υγείας και σήμερα οι ανεμβολίαστοι βρίσκονται σε αναστολή εργασίας.

6) Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμα του, δεν είπε τίποτε για χώρες όπως η Αυστρία, Γερμανία και άλλες που επέβαλλαν αρχικά lockdowns στους ανεμβολίαστους και ακολούθως… επέβαλλαν lockdowns σε όλους…

Το αφήγημα εμβολιάσου για να διασωθείς έχει καταρρεύσει.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη με πάνω από 17.000 νεκρούς θα μείνει στην ιστορία ως μια από τις πλέον αποτυχημένες στην διαχείριση της πανδημικής κρίσης.
Οι έλληνες τσαρλατάνοι χλεύαζαν την Σουηδία για μήνες.
Σήμερα η Σουηδία έχει μια από τις καλύτερες επιδημιολογικές εικόνες με μόλις 122 νεκρούς σε διάστημα 28 ημερών και μόλις 22.000 κρούσματα σε διάστημα 28 ημερών όταν η Ελλάδα έχει 150.000 κρούσματα στο ίδιο διάστημα.
Η Σουηδία χωρίς lockdown, χωρίς μάσκα, προσέξτε χωρίς κανένα διαχωρισμό εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων πέτυχε.
Η Ελλάδα που διαχώρισε τους πολίτες που επέβαλλε lockdowns καταγράφει μια από τις χειρότερες επιδόσεις διεθνώς.
Η στατιστική είναι αμείλικτη και όποιος το αμφισβητεί μπορεί να επισκεφτεί το σύνδεσμο του Johns Hopkins University για να επιβεβαιώσει των γραφομένων το αληθές. https://coronavirus.jhu.edu/map.html.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, έχει χάσει τον έλεγχο, έχουν αποτύχει στην διαχείριση της πανδημικής κρίσης και το αδιέξοδο συνεχίζεται, η λάθος πολιτική συνεχίζεται και οι νεκροί θα συνεχίσουν να αυξάνονται… θα προσεγγίσουν τους 20.000 προσεχώς.
Η Ελλάδα μια ακόμη φορά καθίσταται μια στιγματισμένη χώρα που έχει αποτύχει στην διαχείριση του covid 19.
H κυβέρνηση αντιμετωπίζει τους ανεμβολίαστους με εμπάθεια, με εμμονή και απέχθεια…
Είναι κυβέρνηση που καθημερινά χάνει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας, διαίρεσαν τους πολίτες σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους… ότι πιο σοκαριστικά αποτυχημένο και συνεχίζουν στις αποτυχημένες συνταγές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης