Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πυρά Οικονόμου: Ο Τσίπρας βρίσκεται σε διαρκή αντιπολιτευτική παράκρουση

Πυρά Οικονόμου: Ο Τσίπρας βρίσκεται σε διαρκή αντιπολιτευτική παράκρουση
Ο κ.Τσίπρας επιβεβαιώνει συνεχώς ότι η πανδημία είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από τα πολιτικά του μέτρα αναφέρει ο κ.Οικονόμου
Σχετικά Άρθρα

Πυρά κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τη δήλωση του ότι σκοπεύει να κάνει δημόσια δήλωση σε όλα τα ΜΜΕ μετά το νέο τηλεοπτικό μήνυμα του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη για την πανδημία που είναι προγραμματισμένο για αύριο Πέμπτη 18/11, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.
«Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε διαρκή αντιπολιτευτική παράκρουση.
Από την αρχή της πανδημίας λέει «όχι σε όλα», εργαλειοποιεί τους νεκρούς και κλείνει διαρκώς το μάτι στους ανεμβολίαστους.
Σήμερα, πριν καν ανακοινωθεί επισήμως ότι θα κάνει δήλωση ο Πρωθυπουργός, προαναγγέλλει ότι θα απαντήσει.
Με απλά λόγια χωρίς να περιμένει καν να ακούσει τι θα ειπωθεί έχει ήδη έτοιμη την απάντηση.
Απίστευτα πράγματα ακόμα και για τον κ. Τσίπρα, που με τη στάση του επιβεβαιώνει συνεχώς ότι η πανδημία είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από τα πολιτικά του μέτρα» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο κ.Οικονόμου.

Τσίπρας: Ως εδώ με την κοροϊδία Μητσοτάκη

Νωρίτερα ο κ.Τσίπρας και με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για νέο τηλεοπτικό μήνυμα του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη αύριο 18/11 για την πανδημία, εξέφρασε την αγανάκτηση του για τη διαχείριση τη πανδημίας από την κυβέρνηση, αναφέροντας πως θα κάνει και εκείνος δημόσια δήλωση σε όλα τα ΜΜΕ.
«Μετά από τόσα διαγγέλματα αυτοθαυμασμού, με πανηγυρικούς για τη νίκη επί της πανδημίας και για το τελευταίο μίλι, αύριο ακόμη μια παράσταση, με 17.000 νεκρούς και το ΕΣΥ διαλυμένο.
Ως εδώ όμως η κοροϊδία.
Αμέσως μετά, θα κάνω δημόσια δήλωση σε όλα τα ΜΜΕ» αναφέρει σε ανάρτηση του στο twitter ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης