Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Να καταστεί υποχρεωτική η γ’ δόση εμβολιασμού στους άνω των 60

Μπακογιάννη: Να καταστεί υποχρεωτική η γ’ δόση εμβολιασμού στους άνω των 60
Το ελληνικό Λιμενικό σώζει ζωές αλλά δεν επιτρέπει τη μαζική εργαλειοποίηση μεταναστών είπε η κα.Μπακογιάννη
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως πρέπει να καταστεί υποχρεωτική η γ’ δόση του εμβολιασμού κατά της covid στα άτομα άνω των 60 ετών διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
«Η τρίτη δόση του εμβολίου για τους άνω των 60 πρέπει να είναι υποχρεωτική.
Τέλος.
Δεν θα υπάρχει πιστοποιητικό το οποίο να ισχύει εάν είσαι άνω των 60 και δεν έχεις κάνει την τρίτη δόση» είπε μιλώντας στην ΕΡΑ η κα.Μπακογιάννη, η οποία απηύθυνε έκκληση σε όσους είναι άνω των 60 ετών να κάνουν το ταχύτερο δυνατόν την τρίτη δόση, καθώς «στους 2 μήνες δεν έχουν καμία προστασία».
«Λέω το προσωπικό μου για να τους πείσω όσο μπορώ.
Εγώ στους 2 μήνες είχα μηδενική προστασία, μετά το τρίτο εμβόλιο έχω 96%.
Είναι υποχρεωτικό το εμβόλιο τουλάχιστον για τους άνω των 60, η τρίτη δόση» υποστήριξε η κα.Μπακογιάννη, αναφέροντας πως το εμβόλιο είναι «το μόνο που θα τους προστατεύσει αυτή τη στιγμή για να μην μπουν αύριο σε ΜΕΘ».
«Δεν είναι ώρα για πείσματα, είναι ώρα να ακούσουμε και δεχθούμε την επιστήμη.
Ας μην κάνουμε «ταρζανιές» που τελικά θα γυρίζουν εις βάρος της δικής μας υγείας και της υγείας των ανθρώπων που αγαπάμε» είπε η κα.Μπακογιάννη.

Δεν έχουμε αφήσει κανέναν μέσα στη θάλασσα

Αναφορικά με το μεταναστευτικό – προσφυγικό, η κα.Μπακογιάννη χαρακτήρισε άδικες τις κατηγορίες κατά της χώρας μας.
«Λόγω Κρήτης έζησα την περιπέτεια ανθρώπων πάνω σε τούρκικο πλοίο, με τούρκικη σημαία, το οποίο εμφανίστηκε και αρνήθηκαν να το πάρουν πίσω οι Τούρκοι, ο «ευαίσθητος» Erdogan που νοιάζεται για τους μουσουλμάνους ανά τον κόσμο κτλ.
Tελικώς οι άνθρωποι στο πλοίο διεσώθησαν από το ελληνικό Λιμενικό.
Το ελληνικό Λιμενικό σώζει ζωές.
Αλλά δεν επιτρέπει βεβαίως τη μαζική εργαλειοποίηση μεταναστών δια των τούρκων δουλεμπόρων, οι οποίοι έρχονται συνοδευόμενοι πολλές φορές από τουρκικές ακταιωρούς» υποστήριξε η κα.Μπακογιάννη, τονίζοντας πως πρέπει να είναι σαφές το μήνυμα προς την Άγκυρα.
«Ο Έβρος είναι πλήρως θωρακισμένος, ο ελληνικός στρατός και το ελληνικό λιμενικό έχουν κάνει «θαύματα με ανθρωπιά», δηλαδή δεν έχουν αφήσει κανέναν μέσα στη θάλασσα, πολλές φορές διακινδυνεύοντας τη δική τους ζωή για να μπορέσουν να σώσουν ανθρώπινες ζωές μέσα από τη θάλασσα.
Άλλο αυτό που είναι ανθρώπινο καθήκον μας και δεν το συζητάμε, και άλλο να επιτρέψουμε σε αυτές τις κυβερνήσεις και στα οργανωμένα κυκλώματα δουλεμπορίας να ανθίζουν και να λουλουδίζουν» είπε η κα.Μπακογιάννη, υποστηρίζοντας πως ο Lukashenko αντιγράφει το παράδειγμα του Erdogan.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης