Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καταγγελία Κουτσούμπα για προσλήψεις «από πολιτικά γραφεία» στο Λιμάνι του Πειραιά

Καταγγελία Κουτσούμπα για προσλήψεις «από πολιτικά γραφεία» στο Λιμάνι του Πειραιά
O γ.γ. κατήγγειλε εγκρίσεις προσλήψεων από πολιτικά γραφεία  και «έδειξε» τον υφυπ. Ναυτικίας Κώστα Κατσαφάδο
Σχετικά Άρθρα
Σε σημερινό δημοσίευμα του «Ριζοσπάστη», για «εγκρίσεις προσλήψεων από πολιτικά γραφεία» στο λιμάνι του Πειραιά, αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και κατέθεσε στα πρακτικά τα σχετικά δημοσιεύματα προς έλεγχο και την αναγκαιότητα απαντήσεων εκ μέρους της κυβέρνησης, καθώς υπάρχουν «πολλές συνωνυμίες» στο ζήτημα αυτό, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

O γ.γ. κατήγγειλε εγκρίσεις προσλήψεων από πολιτικά γραφεία και έκανε λόγο για κάποιους που κάνουν κουμάντο στο ποιος θα μπει στη δουλειά, για εμπλοκή πολιτικών προσώπων, ακόμα και την υποχρεωτική εγγραφή σε ένα εργοδοτικό σωματείο ως προϋπόθεση για την πρόσληψη.
Ο Δ. Κουτσούμπας ανέφερε ότι όπως υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι «διακρίνουν γύρω τους και κοντά τους κομματάρχες και οικογενειοκρατία, ότι πλέον δεν υπάρχει μόνο ο δρόμος του μεταξιού, υπάρχει και ο δρόμος του λιμανιού που ξεκινάει από την Κουντουριώτου στον Πειραιά και φτάνει μέχρι το ΣΕΜΠΟ».

«Σαν πολλοί Κατσαφάδοι δεν μαζεύτηκαν εδω;»

Όπως θύμισε ο γενικός γραμματέας, επί της οδού Κουντουριώτου στεγάζεται το γραφείο του υφυπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Κώστα Κατσαφάδου».
«Κι αν ακολουθήσουμε τη διαδρομή της διαπλοκής που γράφεται στον τύπο, βλέπουμε όλως συμπτωματικώς ότι operator manager στο Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά, στον ΣΕΠ ΑΕ, είναι κάποιος ονόματι Νίκος Κατσαφάδος... Ενώ διευθυντής προσωπικού στην θυγατρική της COSCO, D Port, είναι επίσης κάποιος Μιχάλης Κατσαφάδος…Κι επειδή στο Λιμάνι οι αποστάσεις είναι μεγάλες πρέπει να φροντίσουν να υπάρχει και κάποιος καλός και γνωστός εκπαιδευτής οδηγών, για να τους πηγαίνει και ξανά όλως τυχαίως και αυτός ονομάζεται Νίκος Κατσαφάδος».
Όπως τόνισε, οι συμπτώσεις δεν σταματούν καθώς, «ένα άλλο αυτοκίνητο που κυκλοφορεί στους χώρους δουλειάς υποτίθεται για ελέγχους ασφαλείας του λιμανιού, αλλά στην πραγματικότητα για να κάνει κατήχηση στους εργαζόμενους για να προστατεύουν την εταιρία, να μη διεκδικούν κλπ κλπ, το οδηγεί ένας που ονομάζεται Θεόδωρος Κατσαφάδος… ονομάζεται Θεόδωρος Κατσαφάδος. Σαν πολλοί Κατσαφάδοι δεν μαζεύτηκαν εδώ;», διερωτήθηκε ο κ. Κουτσούμπας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης