Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαριέττα Γιαννάκου: Νίκησε τον κορωνοϊό μετά από ένα μήνα νοσηλείας στη ΜΕΘ

Μαριέττα Γιαννάκου: Νίκησε τον κορωνοϊό μετά από ένα μήνα νοσηλείας στη ΜΕΘ
Συνεχίζει την νοσηλεία της στον 10ο όροφο του Ευαγγελισμού

Έπειτα από έναν σχεδόν μήνα νοσηλείας στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμός η Μαριέττα Γιαννάκου βγήκε, νίκησε τον κορωνοϊό, καθώς ήταν διπλά εμβολιασμένη.

Πλέον η Μαριέττα Γιαννάκου είναι αρνητική στον κορονοϊο και συνεχίζει την αποθεραπεία της στον 10ο όροφο του νοσοκομείου. Στην ίδια σουίτα που νοσηλευόταν μέχρι πρότινος και η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, η Φώφη Γεννηματά.
Ο κορωνοϊός «χτύπησε» την Μαριέττα Γιαννάκου – 70 ετών σήμερα – στα τέλη Σεπτεμβρίου. Λίγο πριν κλείσει το ραντεβού της για την τρίτη δόση εμβολίου, καθώς ανήκει στις ομάδες υψηλού κινδύνου. Καταπονημένος οργανισμός, αφού είναι γνωστό πως πάσχει από διαβήτη και άλλες συννοσηρότητες, στις αρχές Οκτωβρίου χρειάστηκε να εισαχθεί για νοσηλεία στο νοσοκομείο.
Η υγεία της παρουσίασε περαιτέρω επιδείνωση με επιπλοκές από τους νεφρούς και οι γιατροί αποφάσισαν ότι θα πρέπει να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).
Ο δρόμος της αποθεραπείας από την νόσο Covid-19 δεν ήταν εύκολος.
Ωστόσο, ο εμβολιασμός της αποτέλεσε “δίχτυ προστασίας” από τις θανατηφόρες επιπλοκές. Κι έτσι χθες, οι γιατροί έκριναν ότι ξεπέρασε τη νόσο και πλέον μπορεί να βγει με ασφάλεια από την Εντατική.

Συνεχίζει την νοσηλεία της στον 10ο όροφο του Ευαγγελισμού

Ωστόσο, ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς. Η Μαριέττα Γιαννάκου θα παραμείνει στο νοσοκομείο, στο ίδιο δωμάτιο που νοσηλευόταν τις τελευταίες 14 ημέρες της ζωής της η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά. Οι γιατροί προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τώρα, άλλα προβλήματα υγείας που έχει εμφανίσει, όμως, είναι αισιόδοξοι ότι το εξιτήριο δεν θα αργήσει πολύ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης