Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Σαουδική Αραβία ο Μητσοτάκης για τη Σύνοδο Κορυφής της «Middle East Green Initiative»

Στη Σαουδική Αραβία ο Μητσοτάκης για τη Σύνοδο Κορυφής της «Middle East Green Initiative»
O κ. Μητσοτάκης θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής της πρωτοβουλίας «Middle East Green Initiative», όπου θα μιλήσει στο πλαίσιο των παρεμβάσεων αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων
Σχετικά Άρθρα

Διήμερη επίσημη επίσκεψη στη Σαουδική Αραβία πραγματοποιεί τη Δευτέρα (25/10/2021) και την Τρίτη (26/10/2021) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα ο κ. Μητσοτάκης θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής της πρωτοβουλίας «Middle East Green Initiative», όπου θα μιλήσει στο πλαίσιο των παρεμβάσεων αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων.
Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνόδου, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα παρακαθίσει σε επίσημο δείπνο, που θα παραθέσει στους συμμετέχοντες ηγέτες ο Διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, Πρίγκιπας Mohammed bin Salman bin Abdulaziz Al Saud.
Την Τρίτη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Πρίγκιπα Διάδοχο Mohammed bin Salman bin Abdulaziz Al Saud στο ανάκτορο Al Yamamah.
Μετά το πέρας των επαφών ο Διάδοχος θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν του Πρωθυπουργού.
Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα λάβει μέρος στις εργασίες του επενδυτικού και οικονομικού forum «Future Investment Initiative», όπου θα έχει συζήτηση με τον δημοσιογράφο John Defterios.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης