Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πεταλωτής για υποψηφιότητα Παπανδρέου: Δεν μας αφορά να είμαστε μικρή δύναμη και συμπλήρωμα

Πεταλωτής για υποψηφιότητα Παπανδρέου: Δεν μας αφορά να είμαστε μικρή δύναμη και συμπλήρωμα
Στόχος της υποψηφιότητας Παπανδρέου ένα μεταρρυθμιστικό, σοσιαλδημοκρατικό στίγμα είπε ο κ.Πεταλωτής
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως τον Γ. Παπανδρέου δεν τον αφορά το Κίνημα Αλλαγής να αποτελεί μια μικρή δύναμη και ένα συμπλήρωμα των υπόλοιπων πολιτικών δυνάμεων διατύπωσε ο Γιώργος Πεταλωτής, αναφέροντας πως στόχος της υποψηφιότητας Παπανδρέου είναι «να έχουμε ένα σαφές προοδευτικό, μεταρρυθμιστικό σοσιαλδημοκρατικό στίγμα, που θα προσφέρει την εναλλαγή στην κοινωνία για να μπορέσει να πάει μπροστά η χώρα».
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ ο κ.Πεταλωτής είπε πως είναι μεγάλη η προσπάθεια για να «ξανακάνουμε μεγάλη τη δημοκρατική παράταξη, η οποία οφείλει να έχει ένα σαφές και μεγάλο αποτύπωμα στην ελληνική κοινωνία μετά τα όσα πέρασε η παράταξη μας στην προσπάθεια να υπηρετήσει τη χώρα».
«Είναι μια πολύ καλή αφορμή να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα με μια “νέα Αλλαγή” και κυρίως να μιλήσουμε για το παρόν και για το μέλλον» υποστήριξε ο κ.Πεταλωτής, αναφέροντας πως λείπει από τη χώρα «ο σοβαρός χώρος της Σοσιαλδημοκρατίας και της Κεντροαριστεράς, αυτός ο χώρος που κράτησε τη χώρα μας στην Ευρώπη και δεν την άφησε να χρεοκοπήσει μέσα από πολύ δύσκολες αποφάσεις της περιόδου 2009-2012, που στοίχισαν και στον ελληνικό λαό».

Δεν μας αφορά το κάλεσμα προς το ΣΥΡΙΖΑ

Ερωτηθείς για το εάν τα περί «προοδευτικής διακυβέρνησης» αποτελούν ένα κάλεσμα προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Πεταλωτής ξεκαθάρισε ότι «δεν μας αφορά η συζήτηση με όρους κομματικών προσκλήσεων».
Υπογράμμισε ότι είναι μια πρόσκληση προς τους προοδευτικούς πολίτες οι οποίοι στράφηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ και σε άλλα κόμματα τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να επιστρέψουν στον χώρο στον οποίο ανήκουν.
«Είναι μια πρόσκληση στους πολίτες και στην κοινωνία», προκειμένου να υπάρξουν αλλαγές ώστε «να πάει η χώρα μπροστά και να μην επιστρέψουμε σε καταστάσεις χρεοκοπίας» επεσήμανε ο κ.Πεταλωτής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης