Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γερουλάνος: Είναι σαφές ότι προβληματίζει τον Γ. Παπανδρέου το μέλλον της παράταξης

Γερουλάνος: Είναι σαφές ότι προβληματίζει τον Γ. Παπανδρέου το μέλλον της παράταξης
Ο Γ.Παπανδρέου είναι εγγυητής των διαδικασιών και της πορείας του κόμματος είπε ο κ.Γερουλάνος
Σχετικά Άρθρα

Κλειστά τα χαρτιά του για το τι θα πράξει σχετικά με την υποψηφιότητα του για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής σε περίπτωση που βάλει υποψηφιότητα ο Γ. Παπανδρέου, κράτησε ο Π. Γερουλάνος.
Ερωτηθείς για το εάν θα αποσύρει την υποψηφιότητά του σε περίπτωση που ο κ. Παπανδρέου διεκδικήσει την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, ο κ.Γερουλάνος μιλώντας στο ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για ένα υποθετικό σενάριο, στο οποίο όπως είπε, δεν θέλει να μπει.
«Επιμένω ότι αυτό που πρέπει να κάνουμε σήμερα είναι να μιλάμε για τα θέματα που αφορούν τον κόσμο και όχι πώς κυνηγά ο ένας την καρέκλα του άλλου» είπε ο κ.Γερουλάνος.

Εγγυητής ο Παπανδρέου

Σε ερώτηση για τη συνάντηση του με τον κ.Παπανδρέου, ο κ.Γερουλάνος είπε ότι «είναι σαφές ότι προβληματίζει τον κ. Παπανδρέου το μέλλον της παράταξης, και θέλει να βεβαιωθεί ότι αυτά που κτίζονται τώρα είναι μια εγγύηση ώστε να πάμε μπροστά».
«Είναι μια εύλογη αγωνία σε μια εσωκομματική διαδικασία.
Οποιαδήποτε συζήτηση τέτοιου τύπου είναι καλή για το κόμμα.
Ο κ. Παπανδρέου είναι εγγυητής των διαδικασιών και της πορείας του κόμματος, όλα τα αλλά είναι υποθετικά σενάρια και όσο ασχολούμαστε με αυτά δεν ασχολούμαστε με θέματα που αφορούν την κοινωνία» επεσήμανε ο κ.Γερουλάνος, ο οποίος υποστήριξε πως είναι ανάγκη «να βγούμε μπροστά στην κοινωνία με ατζέντα που απάντα σε σημερινά προβλήματα».

Έχουμε προτάσεις

«Πολύ ωραία η συζήτηση που γίνεται για το ΠΑΣΟΚ, είναι πολύ ωραία κι η πλάκα που γίνεται για το ΠΑΣΟΚ, το σημαντικό όμως είναι να ξέρει ο κόσμος ότι έχουμε προτάσεις που τον αφορούν σήμερα, κι αυτός είναι ο λόγος που κατεβαίνω σήμερα υποψήφιος.
Το μεγάλο πρόβλημα της πολιτικής ζωής του τόπου είναι ότι λείπουν δυο εκατ. ψηφοφόροι από τις κάλπες.
Έχουν γυρίσει την πλάτη στην κάλπη και αυτό δείχνει την απαξίωση της πολιτικής» επεσήμανε ο κ.Γερουλάνος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης