Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπατζελή: Ενδεχομένως και σήμερα 18/10 η υποψηφιότητα του Γ. Παπανδρέου για το ΚΙΝΑΛ

Μπατζελή: Ενδεχομένως και σήμερα 18/10 η υποψηφιότητα του Γ. Παπανδρέου για το ΚΙΝΑΛ
Εκτιμώ ότι αναμένεται να μπει στον ενεργό αγώνα για την εκλογική αναμέτρηση είπε η κα.Μπατζελή
Σχετικά Άρθρα

Την εκτίμηση πως ενδεχομένως ακόμα και εντός της ημέρας ο Γιώργος Παπανδρέου θα ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής διατύπωσε η Κατερίνα Μπατζελή, πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ.
Σε δηλώσεις της στο Star Κεντρικής Ελλάδας η κα.Μπατζελή εκτίμησε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα μπει στον ενεργό αγώνα για την εκλογική αναμέτρηση.
«Δεν έχει καμία αγωνία να κατοχυρώσει τον εαυτό του στο Κίνημα Αλλαγής.
Θεσμικά συνάντησε τον Μανώλη Χριστοδουλάκη που είναι γραμματέας και του είπε πως πηγαίνει η διαδικασία των υποψηφιοτήτων και αν θα μπορούσε να έχει την άδεια.
Εκτιμώ ότι αναμένεται πραγματικά να μπει στον ενεργό αγώνα για την εκλογική αναμέτρηση.
Προσωπικά εκτιμώ ότι αυτή θα είναι ιστορική όχι για το ποιος θα βγει, αλλά ότι δίνουμε μια μάχη ως κόμμα με όλες τις τάσεις για να δυναμώσουμε τον χώρο της κεντροαριστεράς» είπε η κα.Μπατζελή, η οποία ανέφερε πως θα στηρίξει μια υποψηφιότητα Παπανδρέου.
Σημειώνεται πως ο κ.Παπανδρέου είχε συναντήσεις χθες Κυριακή 17/10 με τους υποψηφίους για την ηγεσία του κόμματος, Παύλο Γερουλάνο και Παύλο Χρηστίδη, ενώ σήμερα θα έχει συνομιλίες με τον Βασίλη Κεγκέρογλου, τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Ανδρέα Λοβέρδο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης