Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Άλλος ένας εκτροχιασμός μέσα στο Ευρωπαϊκό Έτος Σιδηροδρόμων

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Άλλος ένας εκτροχιασμός μέσα στο Ευρωπαϊκό Έτος Σιδηροδρόμων
"Εχθές το βράδυ, μετρήσαμε ένα ακόμα συμβάν από αυτά που συμβαίνουν ανά δύο ή τρεις ημέρες σε όλη τη χώρα", σημειώνουν Ν. Παππάς και Χρ. Γιαννούλης

«Την πλήρη εγκατάλειψη του σιδηρόδρομου από την κυβέρνηση Μητσοτάκη» επιβεβαιώνει ο χθεσινός εκτροχιασμός επιβατικής αμαξοστοιχίας του Προαστιακού (γραμμή Λάρισα - Θεσσαλονίκη) λίγο έξω από τον σταθμό Θεσσαλονίκης , τονίζουν σε κοινή του δήλωση ο τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Παππάς και ο αναπληρωτής, Χρ. Γιαννούλης.
Όπως αναφέρουν «ο χθεσινός εκτροχιασμός επιβατικής αμαξοστοιχίας του Προαστιακού (γραμμή Λάρισα - Θεσσαλονίκη) λίγο έξω από τον σταθμό Θεσσαλονίκης επιβεβαιώνει:
• την έλλειψη συντήρησης των γραμμών εδώ και δύο χρόνια,
• την πλήρη εγκατάλειψη του σιδηρόδρομου από την κυβέρνηση Μητσοτάκη,
• τον εμπαιγμό του κ. Καραμανλή, που αρέσκεται σε μονότονα επαναλαμβανόμενες εξαγγελίες αλλά όχι έργα.
Εχθές το βράδυ, για μια ακόμα φορά, ο μηχανοδηγός έσωσε την κατάσταση. Αντέδρασε άμεσα και σωτήρια για τους επιβάτες.
Εχθές το βράδυ, μετρήσαμε ένα ακόμα συμβάν από αυτά που συμβαίνουν ανά δύο ή τρεις ημέρες σε όλη τη χώρα».
«Αλήθεια, πόσους εκτροχιασμούς θα μετρήσουμε πριν ο ΟΣΕ και η κυβέρνηση πράξουν το καθήκον τους και επανεκκινήσουν τη συντήρηση του δικτύου, πριν συμβεί κάποιο πιο σοβαρό ατύχημα;
Αναμένουμε απαντήσεις και όχι μεγαλοστομίες για το Ευρωπαϊκό Έτος Σιδηροδρόμων», καταλήγουν.

Ο εκτροχιασμός

Σημειώνεται ότι εκτροχιασμός μηχανής επιβατικής αμαξοστοιχίας σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή 17/10, στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, κοντά στις αποβάθρες επιβίβασης και αποβίβασης επιβατών.
Διερευνώνται τα αίτια του ατυχήματος, όλοι οι επιβάτες και το προσωπικό της αμαξοστοιχίας είναι καλά στην υγεία τους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ενδεχομένως και αύριο, Δευτέρα 18/10, να εκδοθεί το σχετικό πόρισμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης