Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ξανθόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ): Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης για την κατάσταση χάους στα δικαστήρια

Ξανθόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ): Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης για την κατάσταση χάους  στα δικαστήρια
"Ο υπουργός έχει την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για το χάος που προκλήθηκε" στα δικαστήρια της Αθήνας, τόνισε ο Θ. Ξανθόπουλος

«Ότι δεν κατάφερε η κακοκαιρία, το κατάφερε τελικά η κυβέρνηση», ανέφερε σε δήλωσή του ο Θ. Ξανθόπουλος, τομεάρχης Δικαιοσύνης της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, κάνοντας λόγο για  πρωτοφανείς σκηνές χάους στα δικαστήρια της Αττικής χθες(15/10).
Κατά τον ίδιο, είναι τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης για την κατάσταση σύγχυσης και χάους χθες στα δικαστήρια της Αθήνας.
Σύμφωνα με τον κ. Ξανθόπουλο, «σοβαρά προβλήματα προκάλεσε χθες Παρασκευή, 15-10-2021, στα δικαστήρια της Αθήνας, η απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, να ανασταλούν οι εργασίες όλων των δικαστηρίων και εισαγγελιών της Περιφερειακής Ενότητας Αττικής, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, όπως καταγγέλλουν δικηγόροι και ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας. Τα προβλήματα οφείλονται στο γεγονός ότι η κυβερνητική απόφαση που εκδόθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης, δεν εξειδίκευσε με σαφήνεια τη φύση των επειγουσών υποθέσεων που εξαιρούνταν από την αναστολή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σύγχυση για το ποιες ακριβώς υποθέσεις θα εκδικάζονταν και ποιες όχι».
«Ότι δεν κατάφερε η κακοκαιρία, το κατάφερε τελικά η κυβέρνηση. Ο υπουργός έχει την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για το χάος που προκλήθηκε. Για άλλη μια φορά οι δικηγόροι έμειναν με τα προβλήματα, οι πολίτες αγανακτούν με τη πρωτοφανή αυτή κατάσταση και η Δικαιοσύνη βρίσκεται ξανά στο στόχαστρο. Αλλά το Επιτελικό Κράτος....είναι σε αναστολή λόγω" Μπάλλου"..... », κατέληξε ο κ. Ξανθόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

Advertisement -->