Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Κανονικά οι εσωκομματικές εκλογές στις 5 και 12 Δεκεμβρίου για την ανάδειξη προέδρου

ΚΙΝΑΛ: Κανονικά οι εσωκομματικές εκλογές στις 5 και 12 Δεκεμβρίου για την ανάδειξη προέδρου
Παγωμένες οι διαδικασίες, έχουν αναστείλει τις εκστρατείες τους οι υποψήφιοι
Σχετικά Άρθρα

Κανονικά και όπως έχουν προγραμματιστεί θα διεξαχθούν στις 5 και 12 Δεκεμβρίου οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Φώφη Γεννηματά, η οποία ήδη έχει γνωστοποιήσει πως δεν θα διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος.
Πληροφορίες από την Χαριλάου Τρικούπη αναφέρουν πως οι εκλογές θα διεξαχθούν όπως έχουν προγραμματιστεί, ενώ διαψεύδονται σενάρια περί προσωρινού ή μεταβατικού προέδρου, αν και υπογραμμίζεται πως πολλά θα κριθούν και από τις αποφάσεις που θα λάβει η κα.Γεννηματά, μόλις ξεπεράσει το νέο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.
Την ίδια στιγμή, οι υπόλοιποι τρεις υποψήφιοι – Ανδρέας Λοβέρδος, Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Καστανίδης – έχουν ανακοινώσει πως αναστέλλουν προσωρινά τις προεκλογικές τους ομιλίες και συνεντεύξεις.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση για τα διαδικαστικά και το ενδιαφέρον εστιάζει στη συνεδρίαση της Επιτροπή Δεοντολογίας και Τήρησης Καταστατικού που είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Οκτωβρίου, κατά την οποία αναμένεται να εξεταστεί το θέμα της αξιολόγησης των υπογραφών στήριξης που θα προσκόμιζαν οι υποψήφιοι.
Ωστόσο, υπό τις παρούσες συνθήκες, όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά και θα εξαρτηθούν από την πορεία της υγείας της κας.Γεννηματά, η οποία προσδοκάται να βγει εντός των επόμενων ημερών από το νοσοκομείο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης