Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στο νοσοκομείο εκτάκτως η Φώφη Γεννηματά - Δεν κατεβαίνει για πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

Στο νοσοκομείο εκτάκτως η Φώφη Γεννηματά - Δεν κατεβαίνει για πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ
Με συμπτώματα ατελούς ειλεού - Η ανακοίνωση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής 
Σχετικά Άρθρα

Αποχωρεί για λόγους υγείας από την κούρσα για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ η Φώφη Γεννηματά. «Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητά μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης», δήλωσε η ίδια η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός από το βράδυ της Δευτέρας, 11 Οκτωβρίου, με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Η ανακοίνωση του νοσοκομείου έχει ως εξής: Η κυρία Φώφη Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου».

Μετά την είδηση της νοσηλείας της Φώφης Γεννηματά και της αναγκαστικής αποχώρησής της από την εκλογική διαδικασία για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, ο Νίκος Ανδρουλάκης, με ανάρτησή του στο Twitter, ευχήθηκε περαστικά και ταχεία ανάρρωση. «Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα», έγραψε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος θα ζητήσει αναστολή της εκλογικής διαδικασίας.

Κάθε κομματική του δραστηριότητα θα αναστείλει και ο Ανδρέας Λοβέρδος, σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες. Οπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Ανδρέας Λοβέρδος: «Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος».
Η Φώφη Γεννηματά, πάντως, επικοινώνησε με τους στενούς της συνεργάτες και εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι θα κερδίσει και αυτή τη δύσκολη μάχη που δίνει.

Ολόκληρη η δήλωση της Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής


Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.
Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης, αναφέρει η ίδια σε ανακοίνωση της.
Χθες (11/10), σε ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, ανέφερε ότι, λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας, δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» σε εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ.

 





Τι είναι ο ειλεός

Ένας ειλεός αποτελεί μια σοβαρή ανησυχία.
Χωρίς θεραπεία, ο ειλεός μπορεί να διατρήσει ή να σχίσει το έντερο. Αυτό προκαλεί τα περιεχόμενα του εντέρου – τα οποία έχουν υψηλά επίπεδα βακτηριδίων – να διαρρεύσουν σε περιοχές της κοιλότητας του σώματός σας. Αυτό μπορεί να είναι θανατηφόρο.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης