Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κριθαρίδης (ΜέΡΑ25): Να ερευνηθούν οι αποκαλύψεις για παράνομες επαναπροωθήσεις μεταναστών στο Αιγαίο

Κριθαρίδης (ΜέΡΑ25): Να ερευνηθούν οι αποκαλύψεις για παράνομες επαναπροωθήσεις μεταναστών στο Αιγαίο
Η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη και ο ανεκδιήγητος Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης δείχνουν πως αν η πραγματικότητα δεν ταιριάζει με το αφήγημα και την εικόνα που προωθούν, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα, σημειώνει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25
Έντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης για την μεταναστευτική της πολιτική και ιδιαίτερα για τις καταγγελίες για επαναπροωθήσεις, διατυπώνει με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜεΡΑ 25 Μιχάλης Κριθαρίδης.
Ο κ. Κριθαρίδης αναφέρει ότι «με μια πρωτοφανή επίθεση ενάντια στην ελληνική Κυβέρνηση αντέδρασε η Ευρωπαία Επίτροπος Μετανάστευσης μετά τις νέες αποκαλύψεις έρευνας δέκα ευρωπαϊκών δημοσιογραφικών οργανισμών για τις παράνομες επαναπροωθήσεις προσφύγων και μεταναστών στο Αιγαίο με τη συμμετοχή του ελληνικού λιμενικού».
Προσθέτει ότι «αντίθετα η ελληνική Κυβέρνηση εξακολουθεί να αρνείται πεισματικά να παραδεχτεί αυτό που όλοι πια γνωρίζουν, όπως επίσης αρνείται να διεξάγει έστω μια τυπική έρευνα μετά από σειρά αποκαλύψεων, εκθέτοντας διεθνώς τη χώρα».
Για ακόμα μία φορά λοιπόν, σημειώνει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 «η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη και ο ανεκδιήγητος Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης δείχνουν πως αν η πραγματικότητα δεν ταιριάζει με το αφήγημα και την εικόνα που προωθούν, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα.
Ως ΜέΡΑ25 όμως απαιτούμε έστω από την δικαιοσύνη να διερευνήσει τα εγκλήματα που η ελληνική Κυβέρνηση διαπράττει στο όνομα το ευρωπαίων πολιτών, και προσπαθεί διαρκώς να αποκρύψει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης