Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσακαλώτος σε Μηταράκη: Η ΝΔ έχει πάρει διαζύγιο από τον φιλελευθερισμό και τον ανθρωπισμό

Τσακαλώτος σε Μηταράκη: Η ΝΔ έχει πάρει διαζύγιο από τον φιλελευθερισμό και τον ανθρωπισμό
Αν ψάχνει τους υπαίτιους για την κατάσταση το 2015, να τους αναζητήσει στους φίλους του, ανέφερε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

"Ευχαριστώ τον κ. Μηταράκη για την απάντησή του στο ποστ μου και την επιβεβαίωσή του ότι η ΝΔ έχει πάρει διαζύγιο από τον φιλελευθερισμό, τον ανθρωπισμό, τις αρχές του διεθνούς δικαίου, και της αλληλεγγύης", υπογραμμίζει σε νέα του δήλωση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και συντονιστής Οικονομικού Κύκλου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ευκλείδης Τσακαλώτος σχετικά με την επιστολή των 12 υπουργών της ΕΕ για ενίσχυση των μέτρων προστασίας των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ.
"Όταν όμως ρωτάμε έναν υπουργό αν τηρεί το διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα και απαντάει άλλα λόγια και για το 2015 υπάρχει τεράστιο ζήτημα", σχολιάζει και τονίζει:
"Αν ψάχνει τους υπαίτιους για την κατάσταση το 2015, να τους αναζητήσει στους φίλους του με τους οποίους συνυπογράφει σήμερα κείμενα, οι οποίοι έκλεισαν τα σύνορα τους, δεν πήραν έναν άνθρωπο αλλά κράτησαν όλα τα λεφτά που τους έδωσε η ΕΕ για το προσφυγικό και προσπάθησαν να κάνουν την Ελλάδα αποθήκη ψυχών. Να τους αναζητήσει στους ακροδεξιούς που αλλοιώνουν τις αξίες και τον πολιτισμό μας".
"Γιατί ο κ. Μηταράκης με την στάση του δικαιώνει απόλυτα την φράση του Μαχάτμα Γκάντι, που όταν τον ρώτησαν την γνώμη του για τον δυτικό πολιτισμό, είπε ότι θα ήταν μια καλή ιδέα...", καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης