Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου: Σωστά τα μέτρα - Οι εμβολιασμένοι πρέπει να πάρουν τις ζωές τους πίσω

Οικονόμου: Σωστά τα μέτρα - Οι εμβολιασμένοι πρέπει να πάρουν τις ζωές τους πίσω
Τα μέτρα δεν σημαίνουν ότι τελειώσαμε με τον κορωνοϊό είπε ο κ.Οικονόμου
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τους εμβολιασμένους είναι στη σωστή κατεύθυνση διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Οικονόμου.
«Αυτοί που έχουν εμβολιαστεί πρέπει να πάρουν πίσω της ζωή τους» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Οικονόμου, ο οποίος επανέλαβε ότι δεν πρέπει να εκπέμπουμε μηνύματα που μπερδεύουν τον κόσμο ή που είναι αντίθετα με την κοινή λογική, φέρνοντας σαν παράδειγμα τα μέτρα για τα οδοντιατρεία, τα οποία, όπως είπε, διορθώθηκαν άμεσα.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι η ανακοίνωση των μέτρων δε σημαίνει ότι τελειώσαμε με τον κορωνοϊό και επεσήμανε ότι αυτή είναι ένα «καμπανάκι» κυρίως για τους ανεμβολίαστους οι οποίοι, όπως είπε, «αρκεί να ρίξουν μια ματιά στα νοσοκομεία και στις ΜΕΘ για να πειστούν».

Είχε προειδοποιηθεί ο Μπογδάνος

Σε ότι αφορά το πολιτικό ζήτημα που προέκυψε με τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την Κ.Ο της Ν.Δ, ο κ. Οικονόμου είπε ότι ο κ. Μπογδάνος είχε προειδοποιηθεί πριν από περίπου 3 εβδομάδες, δημόσια από τον ίδιο, να μην επαναλάβει συμπεριφορές που δεν σχετίζονται με τις αξίες της παράταξης.
Συμπλήρωσε δε, πως η αντίδραση της Κυβέρνησης και του κ. Δένδια ήταν αυτή που έπρεπε.
Ο κ. Οικονόμου είπε επίσης ότι η κυβέρνηση δικαιώνεται από την προτίμηση των πολιτών στις δημοσκοπήσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης