Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου: Δικαιούνται προνόμια οι εμβολιασμένοι – Δεν ξανακλείνει η χώρα

Οικονόμου: Δικαιούνται προνόμια οι εμβολιασμένοι – Δεν ξανακλείνει η χώρα
Δύο στους τρεις συμπολίτες μας έχουν θωρακιστεί είπε ο κ.Οικονόμου
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως δικαιούνται προνόμια οι εμβολιασμένοι διατύπωσε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
«Αύριο ο κ. Πλεύρης θα προβεί σε συγκεκριμένες ανακοινώσεις.
Αυτό που έχω να πω είναι ότι οι εμβολιασμένοι συμπολίτες μας δικαιούνται να έχουν προνόμια για την συμβολή τους στην εθνική προσπάθεια» είπε ο κ.Οικονόμου.
«Δύο στους τρεις συμπολίτες μας έχουν θωρακιστεί με τον εμβολιασμό τους και το πλαίσιο αυτό αλλάζει ανάλογα με την συγκυρία και ανταποκρίνεται στην σημερινή πραγματικότητα.
Η χώρα δεν πρόκειται να ξανακλείσει και να ζήσουμε συνθήκες σκληρού lockdown.
Παρατηρώντας κανείς τους αριθμούς και όσους είναι διασωληνωμένοι, διαπιστώνει ότι αφορά σε πολύ μεγάλο ποσοστό ανεμβολίαστους συμπολίτες μας.
Ας είναι ένα μήνυμα αυτό για να καταλάβουν όλοι ότι πρέπει να αξιοποιήσουν το δώρο της επιστήμης» είπε ο κ.Οικονόμου.
Σχετικά με το τι θα γίνει με τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, ο κ.Οικονόμου υποστήριξε ότι «φέτος δεν είναι όπως πέρυσι και έχουμε πολλούς εμβολιασμένους».
«Ο κόσμος δικαιούται και αξίζει μια κανονικότητα» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Όλο το προηγούμενο διάστημα έγιναν τομές με μεθόδους και εργαλεία και πολιτικές για μια πρωτόγνωρη κατάσταση και πετύχαμε πολλά με την συνδρομή της κοινωνίας και των ειδικών.
Έχουμε περάσει σε έναν δεύτερο κύκλο και αναδιατάσσεται το δυναμικό σε όλα τα επίπεδα» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης