Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυστηρό μήνυμα για τα επεισόδια - Οικονόμου: Δεν θα επιτρέψουμε τη νεκρανάσταση νεοναζιστικών συμμοριών

Αυστηρό μήνυμα για τα επεισόδια - Οικονόμου: Δεν θα επιτρέψουμε τη νεκρανάσταση νεοναζιστικών συμμοριών
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι «η πολιτική καταδίκη του φασισμού είναι αυτονόητη»
Σχετικά Άρθρα
Σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για τα βίαια επεισόδια που σημειώνονται με πρωταγωνιστές ακροδεξιές ομάδες απευθύνει η κυβέρνηση, στον απόηχο περιστατικών σε Θεσσαλονίκη και Νέο Ηράκλειο.
«Είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε ούτε τον μιμητισμό ούτε την εργαλειοποίηση αυτών των θλιβερών περιστατικών. Όπως είμαστε και αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε την νεκρανάσταση νεοναζιστικών συμμοριών» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Παράλληλα, τόνισε ότι για την κυβέρνηση «είναι ξεκάθαρο ότι ότι η χρήση βίας και οι εγκληματικές συμπεριφορές απ’ όπου κι αν προέρχονται προξενούν μόνιμη βλάβη στην κοινωνία και για αυτό και δεν υπήρξε ούτε πρόκειται να υπάρξει καμιά ανοχή. Απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα η συντεταγμένη πολιτεία απαντά με την εφαρμογή του νόμου. Σε αυτή την κατεύθυνση άλλωστε κινούνται και οι συλλήψεις, οι έρευνες και οι προσαγωγές που πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα η Ελληνική Αστυνομία».
Την ίδια στιγμή, σε μια προσπάθεια να απαντήσει σε όσους κατηγορούν την κυβέρνηση ότι απέφυγε να λάβει σαφή θέση για τα επεισόδια, ο κ. Οικονόμου υποστήριξε ότι «η πολιτική καταδίκη του φασισμού είναι αυτονόητη, είναι απερίφραστη. Άλλοι είναι εκείνοι που όσο κυβερνούσαν δεν έκαναν τίποτα έμπρακτο εναντίον της ακροδεξιάς, σε αντίθεση με την παράταξη μας και την κυβέρνηση μας που ανυποχώρητα αντιμετώπισε και διέλυσε την Χρυσή Αυγή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης