Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η ΚΟ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ για την επίθεση εναντίον μελών της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη

Η ΚΟ  Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ για την επίθεση εναντίον μελών της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη
Τραυμάτισαν τέσσερα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, σημειώνεται στην ανακοίνωση
Σχετικά Άρθρα

Την επίθεση που δέχτηκαν τα μέλη της ΚΝΕ στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
Σε ανακοίνωσή της η ΚΟ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ αναφέρει πως «καταγγέλλουμε τη δολοφονική επίθεση με αλυσίδες και άλλα δολοφονικά μέσα σε μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην πλατεία Ελευθερίας στην Ηλιούπολη, την ώρα που πραγματοποιούσαν μαζική πολιτική εξόρμηση με το Κάλεσμα της Κεντρικής Επιτροπής προς τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία για τη συσπείρωση και συμπόρευση με ΚΚΕ. Οι θρασύδειλοι ναζιστές εγκληματίες επιτέθηκαν μπροστά σε εκατοντάδες εργαζόμενους, νέους και παιδιά, αποδεικνύοντας πως πρόκειται για εγκληματική ναζιστική συμμορία. Τραυμάτισαν τέσσερα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Μπροστά στη μαζική αντίδραση των κατοίκων της περιοχής, τράπηκαν σε φυγή. Αν νομίζουν πως θα φοβίσουν το λαό, τους ανθρώπους του μόχθου και τη νεολαία είναι βαθιά γελασμένοι. Η δράση τους πρέπει να συναντήσει την καθολική αντίδραση, να απομονωθεί ο φασισμός».
Ακόμη, η Κ.Ο Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες από την επίθεση, ζητώντας από την κυβέρνηση να λάβει μέτρα.
«Να αναλάβει την ευθύνη της απέναντι στη δράση των φασιστικών συμμοριών. Να προστατέψει την ελεύθερη πολιτική δράση, τη δράση του κινήματος από τις επιθέσεις τους. Ο λαός να τους απομονώσει στις γειτονιές, τα σχολεία, τους χώρους δουλειάς», τονίζει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης