Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωρικάκος: Δεν θα επιτρέψουμε να ξαναγεννηθεί το ναζιστικό μόρφωμα

Θεοδωρικάκος: Δεν θα επιτρέψουμε να ξαναγεννηθεί το ναζιστικό μόρφωμα
Δεν θα γίνει ανεκτή καμία μορφή βίας είπε ο κ.Θεοδωρικάκος αναφερόμενος στα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως η ελληνική κοινωνία και Πολιτεία δεν θα επιτρέψουν να ξαναγεννηθεί το ναζιστικό μόρφωμα διατύπωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τ. Θεοδωρικάκος αναφερόμενος στα επεισόδια που εκτυλίσσονται τα τελευταία 24ωρο στο Επαγγελματικό Λύκειο Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως δεν θα γίνει ανεκτή καμία μορφή βίας, ενώ σημείωσε πως η Αστυνομία στην περίπτωση της Σταυρούπολης έκανε άριστα τη δουλειά της, καθώς έκανε συλλήψεις και προσαγωγές, ενώ τόνισε πως βρέθηκαν όπλα.
Επιπλέον, ο υπουργός υπογράμμισε πως τα αστυνομικά τμήματα στην Αττική θα ενισχυθούν με 1.026 αστυνομικούς, καθώς, όπως είπε, το 70% της εγκληματικότητας εντοπίζεται στο Λεκανοπέδιο.
Ο κ.Θεοδωρικάκος τόνισε ότι από την 1η Νοεμβρίου προστίθενται 100 νέες περιπολίες κάθε νύχτα που είναι κρίσιμες στη μάχη κατά του εγκλήματος, ενώ υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ και ο πρωθυπουργός έχουν προτεραιότητα την ασφάλεια των πολιτών.
Αναφερθείς στο θέμα της φύλαξης των Πανεπιστημίων, ο κ.Θεοδωρικάκος είπε ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί ενώ τόνισε ότι την ευθύνη για την τάξη στα ΑΕΙ έχουν οι πρυτάνεις και τα Πανεπιστήμια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης