Πολιτική

Παπαδημούλης: Σεβαστή η άποψη του Κούλογλου, αλλά διαφωνώ πλήρως

Παπαδημούλης: Σεβαστή η άποψη του Κούλογλου, αλλά διαφωνώ πλήρως
Επικοινωνιακά λάθος, διευκολύνει τη ΝΔ να αλλάξει την ατζέντα είπε ο κ.Παπαδημούλης
Σχετικά Άρθρα

Την παρέμβαση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Κούλογλου, ο οποίος έκανε λόγο για ισοπαλία μετά τις ομιλίες Μητσοτάκη – Τσίπρα στη ΔΕΘ σχολίασε ο ευρωβουλευτής, Δ. Παπαδημούλης, ο οποίος εξέφρασε την πλήρη διαφωνία του με την τοποθέτηση αυτή που άναψε φωτιές στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.
«Σεβαστή η άποψη του Στέλιου Κούλογλου, διαφωνώ πλήρως.
Πολιτικά, νομίζω ότι είναι λάθος η αξιολόγηση ότι είχαμε ισοπαλία Τσίπρα - Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.
Η αίσθηση που έχω, όχι μόνο στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στο ευρύτερο κοινό, είναι ότι ο Τσίπρας κέρδισε πόντους έναντι του Μητσοτάκη και θα έχουμε εκλογές-ντέμρπι, όποτε γίνουν.
Δεύτερον, ήταν επικοινωνιακά λάθος η στιγμή, διότι διευκολύνει τη ΝΔ να αλλάξει την ατζέντα.
Αντί να συζητάμε τις προτάσεις Τσίπρα, συζητάγαμε την αξιολόγηση του Στέλιου Κούλογλου» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha ο κ.Παπαδημούλης.
Αναφερόμενος μάλιστα στην πρόταση του κ.Κούλογλου να είναι πιο ανοιχτός ο κ.Τσίπρας στην επιλογή του προσώπου για το ποιος θα είναι πρωθυπουργός εφόσον υπάρξει μια κυβέρνηση προοδευτικής συμμαχίας, ο κ.Παπαδημούλης υποστήριξε πως «είναι εντελώς άκαιρο και σε όλη την Ευρώπη, όπου υπάρχουν κυβερνήσεις συνεργασίας εδώ και δεκαετίες, ο επικεφαλής του πρώτου κόμματος είναι αυτός που διεκδικεί και τη θέση του επικεφαλής και της κυβέρνησης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης