Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πυρά Πολάκη κατά Κούλογλου: Αν είδες «ισοπαλία» στη ΔΕΘ, μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά

Πυρά Πολάκη κατά Κούλογλου: Αν είδες «ισοπαλία» στη ΔΕΘ, μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά
Ο Στέλιος Κούλογλου, εκτιμά πως το «Τσίπρας - Μητσοτάκης» στη ΔΕΘ ήρθε «Χ»

Ο Στέλιος Κούλογλου, εκτιμά πως το «Τσίπρας - Μητσοτάκης» στη ΔΕΘ ήρθε «Χ», με τον Παύλο Πολάκη να μη συμφωνεί μαζί του.
Πιο συγκεκριμένα, ο Στέλιος Κούλογλου με άρθρο του στο tvxs.gr με τίτλο «ΔΕΘ: Ισοπαλία μετά από έναν ανιαρό αγώνα» επεσήμανε πως η συνέντευξη Τύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έβγαλε κάποια είδηση, έπειτα από τέσσερις ώρες.
«Θα ήταν διαφορετικά αν, παραδείγματος χάριν, στην ερώτηση για το πρόσωπο του πρωθυπουργού, σε περίπτωση προοδευτικής κυβέρνησης συνεργασίας, άφηνε ανοιχτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο: σε αυτή την περίπτωση η στρατηγική για την "προοδευτική διακυβέρνηση" θα ερχόταν στο προσκήνιο των συζητήσεων και της επικαιρότητας. Η απάντηση του Α. Τσίπρα έκλεισε το θέμα και, ελλείψει άλλων, "είδηση" έγινε το καλαμπούρι για τους Ντάλτον και τον Ραν Ταν Πλαν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Η συγκεκριμένη ανάλυση βρήκε αντίθετο τον Παύλο Πολάκη, που προβλέπει πως ο Αλέξης Τσίπρας θα γίνει ξανά πρωθυπουργός και τονίζει πως εάν ο Κούλογλου βλέπει ισοπαλία στη ΔΕΘ «μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά».
«Αν ονειρεύεσαι πρωθυπουργό "εκ προσωπικοτήτων" που θα υπαγορεύσουν τα διάφορα κέντρα είσαι βαθιά νυχτωμένος και μάλλον πρέπει να ξεκουραστείς από την πολιτική και να ασχοληθείς μόνο με τη δημοσιογραφία» κατέληξε με αιχμηρό ύφος ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης