Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη για Μπογδάνο: Βαρύτατο ηθικό και πολιτικό ατόπημα

Μπακογιάννη για Μπογδάνο: Βαρύτατο ηθικό και πολιτικό ατόπημα
“Η τοποθέτηση του κ. Μπογδάνου ήταν ένα βαρύτατο ηθικό και πολιτικό ατόπημα. Τουλάχιστον το κατάλαβε και ζήτησε συγγνώμη και έκανε όλα τα σχετικά που έπρεπε να κάνει” δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ

Η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της έκανε σκληρή κριτική για το θέμα που προέκυψε με το δημοσίευμα του MeaCulpa και τον βουλευτή της ΝΔ, Κωσταντίνο Μπογδάνο.
“Η τοποθέτηση του κ. Μπογδάνου ήταν ένα βαρύτατο ηθικό και πολιτικό ατόπημα. Τουλάχιστον το κατάλαβε και ζήτησε συγγνώμη και έκανε όλα τα σχετικά που έπρεπε να κάνει” δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ.
“Αυτή η φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη έχει αρχές και αξίες πολύ ξεκάθαρες. Και μέσα σε αυτές τις αρχές, τέτοιου είδους λογικές δεν υπάρχουν. Θέλω να είμαι ξεκάθαρη σε αυτό” σημείωσε.
“Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι χρειάζονται ειδικές πολιτικές ένταξης και πολιτικής ισορροπίας στο κέντρο της Αθήνας. Είναι πολιτικές που ακολουθούν οι περισσότερες σοβαρές χώρες του κόσμου και τις οποίες εμείς παλαιότερα είχαμε ακολουθήσει με μεγάλη επιτυχία πριν από 15 χρόνια όταν είχαμε το μεγάλο κύμα των Αλβανών, πάνω από 1 εκατ. Αλβανοί, αν θυμάστε” ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης