Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου: Θέλουμε ανοιχτά σχολεία – Το σύστημα υγείας και η χώρα άντεξαν στην πανδημία

Οικονόμου: Θέλουμε ανοιχτά σχολεία – Το σύστημα υγείας και η χώρα άντεξαν στην πανδημία
Το εμβόλιο είναι «εκεί» και περιμένει όσους θέλουν να εμβολιαστούν είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως η κυβέρνηση θέλει ανοιχτά σχολεία και τα παιδιά στις αίθουσες διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος υπογράμμισε πως το σύστημα υγείας και η χώρα άντεξαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ και αναφερόμενος στα σχολεία ο κ.Οικονόμου είπε πως για την αντιμετώπιση της πανδημίας «έχουμε το εμβόλιο και ένα ισχυρό σύστημα διαγνωστικών τεστ δωρεάν».
«Έτσι θα ξέρουμε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται η πανδημία.
Παράλληλα υπάρχουν και τα μέτρα όπως οι μάσκες και οι αποστάσεις» είπε ο κ.Οικονόμου, προσθέτοντας πως είναι μεγάλο το ποσοστό των εμβολιασμένων εκπαιδευτικών και των οικογενειών.
«Είμαστε ακόμα μέσα σε περιβάλλον κορωνοϊού
Το εμβόλιο είναι «εκεί» και περιμένει όσους δεν έχουν εμβολιαστεί» υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Άντεξε το σύστημα Υγείας

Για τις κυβερνητικές αλλαγές, ως προς το υπουργείο Υγείας, είπε ότι έκλεισε ένας κύκλος προκλήσεων και ότι τώρα έχουμε νέες προκλήσεις, με στόχο να περάσουμε με όσο το δυνατόν λιγότερες συνέπειες το τελευταίο – όπως φαίνεται- στάδιο της πανδημίας.
«Το σύστημα Υγείας και η χώρα άντεξαν και έμειναν όρθια και το δείχνει και η οικονομία» είπε ο κ.Οικονόμου.
Αναφορικά με τις γονικές παροχές και τις δωρεές, αλλά και το σύνολο των μέτρων που ανακοινώθηκαν στη ΔΕΘ, ο κ.Οικονόμου τόνισε ότι δεν ήταν δεδομένο ότι θα γίνονταν όλα αυτά, τα οποία έχουν αναπτυξιακή διάσταση.
Όσον αφορά το θέμα της αύξησης στο ηλεκτρικό ρεύμα, ο κ.Οικονόμου υποστήριξε ότι το μέτρο της απορρόφησης του 80% των αυξήσεων από το κράτος είναι μέτρο οριζόντιο για όλους.
«Παίρνουμε μέτρα για να μην επιτρέψουμε να εμφανιστούν αθέμιτες πρακτικές και συνθήκες αισχροκέρδειας» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης