Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η αντίδραση Πολάκη στο «άδειασμα» Ξανθού για τα εμβόλια

Η αντίδραση Πολάκη στο «άδειασμα» Ξανθού για τα εμβόλια
Κόντρα Πολάκη - Ξανθού για τα εμβόλια
Σχετικά Άρθρα
Δεν έμεινε αναπάντητη από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη η συνέντευξη του πρώην υπουργού Ανδρέα Ξανθού, στην οποία τον «άδειασε» σχετικά με τις θέσεις που έχει εκφράσει για τα εμβόλια.
Ο Παύλος Πολάκης έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει τον Ανδρέα Ξανθό:

«Η επιστήμη
Της επιστήμης
Την επιστήμη
Ω επιστήμη...
Δηλαδή να πιστεύουμε...Τον Τσιόδρα, το Μαγιορκίνη, το Βασιλακόπουλο και την Παγώνη!!!...Θου κύριε φυλακή τω στόματι μου...Έτσι, κάτι σκέφτηκα... γιατί είδα μια συνέντευξη... »
polakis_1.JPG
Ξανθός: Οι θέσεις Πολάκη για τα εμβόλια δεν έχουν επιστημονική βάση

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Θεσσαλία», ο πρώην υπουργός Υγείας και τομεράρχης του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για την υγεία, διαχώρισε τη θέση του από τις δηλώσεις Πολάκη για τα εμβόλια κατά της covid 19.
«Το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ για τον εμβολιασμό δεν ήταν καθόλου θολό. Είναι σαφέστατα ο ΣΥΡΙΖΑ υπέρ του καθολικού εμβολιασμού ως πράξη προσωπικής ευθύνης αλλά και αλληλεγγύης απέναντι στους αδύναμους. Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφισημία. Υπήρχε όντως μια διαφορετική τοποθέτηση του κ. Πολάκη, με επιχειρήματα που κατά την άποψή μου δεν είχαν σοβαρή επιστημονική βάση. Το θέμα του εμβολιασμού δεν αμφισβητείται πουθενά στον κόσμο. Δεν αμφισβητείται η αξία και η ασφάλεια των εμβολίων και η κριτική των αντιεμβολιαστών δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά.
Ο κ. Πολάκης εμβολιάστηκε και νομίζω πως και τυπικά κλείνει αυτή η ιστορία», ανέφερε ο Ανδρέας Ξανθός, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης