Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καστανίδης (ΚΙΝΑΛ): Να επανέλθει το ακρωνύμιο, τα σύμβολα και τα χρώματα του ΠΑΣΟΚ

Καστανίδης (ΚΙΝΑΛ): Να επανέλθει το ακρωνύμιο, τα σύμβολα και τα χρώματα του ΠΑΣΟΚ
Ναρκοθετημένο πεδίο οι συμμαχίες με τους άλλους υποστήριξε ο κ.Καστανίδης
Σχετικά Άρθρα

Να επανέλθει το ακρωνύμιο, τα σύμβολα και τα χρώματα του ΠΑΣΟΚ ζήτησε ο Χάρης Καστανίδης, ένας εκ των τεσσάρων διεκδικητών για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Alpha και αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, ο κ.Καστανίδης είπε πως «δεν ήταν μια απόφαση χωρίς περίσκεψη».
«Με απασχόλησαν ερωτήματα και διλήμματα.
Είναι ένα χρέος απέναντι σε μια παράταξη όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα.
Και για την οποία αισθάνομαι ότι δεν πρέπει κανείς να παραμένει ανάμεσα στην ανάμνηση του λαμπρού παρελθόντος και σε ένα ισχνό παρόν.
Χρειαζόμαστε ξανά μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη, γιατί, δυστυχώς, αυτά που φαίνονται να έρχονται, κυρίως προς το τέλος του 2022, εξαιτίας των κυβερνητικών επιλογών, είναι καταιγίδες.
Θα πρέπει να υπάρχει ένα ισχυρό πολιτικό ανάχωμα για να μην βρεθεί ξανά η χώρα σε καθεστώς δεύτερης χρεοκοπίας» είπε ο κ.Καστανίδης.

Συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ;

Ερωτηθείς αν σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδιζε τις επόμενες εκλογές, θα δεχόταν ως πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ να συνομιλήσει με τον Αλέξη Τσίπρα σε επίπεδο συνεργασίας των δύο κομμάτων, ο κ.Καστανίδης απέφυγε να τοποθετηθεί ευθέως.
«Ο χρόνος που διαθέτει σήμερα το ΠΑΣΟΚ και το ΚΙΝΑΛ για να ανασυγκροτηθεί είναι εξαιρετικά πυκνός και μικρός.
Ένα κόμμα που επιχειρεί να ανασυγκροτηθεί δεν πρόκειται ποτέ να το κάνει αν προσδιορίζεται με βάση τι θα κάνει σε σχέση με τους άλλους.
Όταν θα ξαναγίνει μεγάλη παράταξη, ας προσδιορίσουν οι άλλοι τι θα κάνουν με μας» είπε ο κ.Καστανίδης, ο οποίος σε ερώτηση για το εάν θα έχει τη στήριξη του Γ. Παπανδρέου, σημείωσε πως «ο κ.Παπανδρέου ως πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργός δεν θα πάρει δημόσια θέση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης