Τελευταία Νέα
Πολιτική

Επέστρεψε ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά το ισχαιμικό: Πίσω στις πολεμίστρες μας!

Επέστρεψε ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά το ισχαιμικό: Πίσω στις πολεμίστρες μας!

Ετοιμοπόλεμος δηλώνει ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά το ισχαιμικό επεισόδιο

Στα καθήκοντα του επέστρεψε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, μετά την περιπέτεια με την υγεία του.
«Πίσω στις πολεμίστρες μας! Σας ευχαριστώ όλους για όλα, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Η αγάπη σας, η δύναμή μου. Συνεχίζουμε…» αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα.

«Δεν αισθάνομαι καλά»

Στην Κερατέα, όπου είχε αναλάβει τον συντονισμό των ενεργειών για την αντιμετώπιση της μεγάλης πυρκαγιάς από την πλευρά της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, βρισκόταν ο Νίκος Χαρδαλιάς, την ώρα που υπέστη το ισχαιμικό επεισόδιο, τη Δευτέρα 16 Αυγούστου.
«Δεν αισθάνομαι καλά» είπε ξαφνικά στον υπασπιστή του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα λόγω των πυρκαγιών βρισκόταν σε πολύ μεγάλη ένταση και πίεση, δούλευε πολύ και κοιμόταν λίγες ώρες, όπως αναφέρουν πρόσωπα από το περιβάλλον του.
Η εμπερία του κυρίου Χαρδαλιά, που στο παρελθόν είχε ξαναπάθει έμφραγμα, τον έσωσε αφού μπόρεσε έγκαιρα να συνειδητοποιήσει ότι οι πόνοι στο στήθος είναι κάτι σοβαρό και να ζητήσει βοήθεια.
Ο υπασπιστής του αμέσως τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, στο οποίο ο κ. Χαρδαλιάς είχε πάει και πριν τρία χρόνια, οπότε είχε ξαναπάθει ισχαιμικό επεισόδιο, και γνωρίζουν το ιστορικό του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης