Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου για Αφγανιστάν: Δεν θα επιστρέψουμε σε σκηνές 2015 - Η Ελλάδα δεν θα ξαναϋπάρξει ξέφραγο αμπέλι

Οικονόμου για Αφγανιστάν: Δεν θα επιστρέψουμε σε σκηνές 2015 - Η Ελλάδα δεν θα ξαναϋπάρξει ξέφραγο αμπέλι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε πως οι δυνάμεις αποτροπής είναι σε απόλυτη εγρήγορση σε όλες τις πύλες εισόδου
Σχετικά Άρθρα
Σε εγρήγορση είναι η ελληνική πλευρά στον απόηχο των πρόσφατων εξελίξεων στο Αφγανιστάν, καθώς υπάρχει ανησυχία για νέα μεταναστευτική κρίση.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, δήλωσε -κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών- ότι η κυβέρνηση ζήτησε ενιαία ευρωπαϊκή στάση για το Αφγανιστάν και να καταστεί σαφές στην Τουρκία ότι η ΕΕ δεν θα ανεχτεί την εργαλειοποίηση  του οποιοδήποτε ζητήματος.

«Οι δυνάμεις αποτροπής είναι σε απόλυτη εγρήγορση σε όλες τις πύλες εισόδου. Δεν θα επιστρέψουμε σε σκηνές 2015, ούτε σε πύλες εισόδου, ούτε σε σιδηροδρομικές γραμμές ούτε στους αστικούς ιστούς… Η Ελλάδα δε θα ξαναϋπάρξει ξέφραγο αμπέλι» τόνισε.

Στον Έβρο, Παναγιωτόπουλος και Χρυσοχοΐδης

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, αύριο (20/8/2021) θα μεταβούν στον Έβρο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, αλλά και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Οι δυο υπουργοί θα προσγειωθούν με ελικόπερο στο γήπεδο της Ορεστιάδας, συνοδευόμενοι από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχαήλ Καραμαλάκη.
Θα επισκεφθούν τις Καστανιές και θα επιθεωρήσουν την κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα, αλλά θα ασχοληθούν και με τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, απ’ όπου οι διακινητές περνούν αρκετούς λαθρομετανάστες καιρό τώρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης