Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Άμεσες και ειλικρινείς» απαντήσεις για τις φωτιές σε Κερατέα και Βίλια ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

«Άμεσες και ειλικρινείς» απαντήσεις για τις φωτιές σε Κερατέα και Βίλια ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ
Ερωτήματα που ζητούν «άμεσες και ειλικρινείς απαντήσεις» για τις φωτιές σε Λαύριο και Βίλια, θέτει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης

Ερωτήματα που ζητούν «άμεσες και ειλικρινείς απαντήσεις» για τις φωτιές σε Λαύριο και Βίλια, θέτει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Σπίρτζης, εκφράζοντας παράλληλα τη συμπαράσταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης «στους πολίτες που αγωνιούν αυτές τις δύσκολες στιγμές και στην προσπάθεια κατάσβεσης από εθελοντές, πυροσβέστες και πολίτες στα πύρινα μέτωπα».
Ειδικότερα, ο κ. Σπίρτζης ρωτά «τι ώρα και από ποιον εντοπίστηκε η πυρκαγιά», «πόσοι κρόνοι (μικρά περιπολικά με σκοπό την γρήγορη πρόσβαση και εντοπισμό σε περίπτωση εμπρησμού) υπήρχαν και περιπολούσαν στην περιοχή αφού σήμερα οι συνθήκες όριζαν στάδιο 4/αυξημένη ετοιμότητα».
Επιπλέον, ρωτά «σε πόση ώρα και με πόσα μέσα ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις από την στιγμή του εντοπισμού της πυρκαγιάς» και «γιατί συνεχίζουν (σ.σ. την ώρα που εξεδόθη η ανακοίνωση, νωρίτερα σήμερα) να επιχειρούν ελάχιστα καναντέρ».
Επίσης, «για ποιους λόγους το Beriev δεν πετάει σε καμία από τις δυο μεγάλες πυρκαγιές;
Πόσα μέσα επιχειρούν από τις δυνάμεις βοήθειας ξένων χωρών που βρίσκονται ακόμη στη χώρα μας;».
«Με την ευχή να ελεγχθούν και να σβηστούν άμεσα οι πυρκαγιές στην Αττική, χωρίς να χαθεί καμία ανθρώπινη ζωή και ταυτόχρονα χωρίς να χαθούν άλλες περιουσίες, χωρίς να χαθεί ο Εθνικός Δρυμός Σουνίου και δύο από τα ελάχιστα δάση που έχουν απομείνει, περιμένουμε τις υπεύθυνες και ειλικρινείς απαντήσεις», αναφέρει ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης