Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΙΝΑΛ για πυρκαγιές: Η δικαιοσύνη να διερευνήσει και τυχόν κυβερνητικές ευθύνες

ΚΙΝΑΛ για πυρκαγιές: Η δικαιοσύνη να διερευνήσει και τυχόν κυβερνητικές ευθύνες
Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε το Κίνημα Αλλαγής

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε το Κίνημα Αλλαγής, με αφορμή την απόφαση της δικαιοσύνης να ερευνήσει τυχόν εγκληματικές ενέργειες για το ξέσπασμα των πολλαπλών πυρκαγιών στη χώρα μας.

Όπως τονίζει το γραφείο Τύπου του κόμματος «η έρευνα θα πρέπει να συμπληρωθεί και σε σχέση με τις μεγάλες ευθύνες του κυβερνητικού μηχανισμού όσο αφορά την έλλειψη μέτρων πρόληψης και λαθών και παραλείψεων στην κατάσβεση».

Επιπλέον το ΚΙΝΑΛ αναφέρεται και σε καταγγελίες πολιτών.
«Οι δηλώσεις και καταγγελίες των δημάρχων και πολιτών για εγκατάλειψη περιοχών και τη μη διάθεση μέσων πυρόσβεσης είναι επώνυμες και δημόσιες.
Όπως και τα όσα αναφέρονται σε σχέση με τις ευθύνες της αεροπορίας στρατού», τονίζει χαρακτηριστικά η Χαριλάου Τρικούπη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής:

«Είναι θετικό ότι κινήθηκε επιτέλους η δικαιοσύνη για την έρευνα τυχόν εγκληματικής οργάνωσης εμπρηστών. Η έρευνα θα πρέπει να συμπληρωθεί και σε σχέση με τις μεγάλες ευθύνες του κυβερνητικού μηχανισμού όσο αφορά την έλλειψη μέτρων πρόληψης και λαθών και παραλείψεων στην κατάσβεση.

Οι δηλώσεις και καταγγελίες των δημάρχων και πολιτών για εγκατάλειψη περιοχών και τη μη διάθεση μέσων πυρόσβεσης είναι επώνυμες και δημόσιες. Όπως και τα όσα αναφέρονται σε σχέση με τις ευθύνες της αεροπορίας στρατού.
Μετά από τέτοια πρωτοφανή καταστροφή η έρευνα πρέπει να αφορά τα πάντα και τους πάντες.
Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης