Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στο Κρυονέρι μεταβαίνει ο Αλέξης Τσίπρας – Επιτόπια ενημέρωση για την πυρκαγιά στην Αττική

Στο Κρυονέρι μεταβαίνει ο Αλέξης Τσίπρας – Επιτόπια ενημέρωση για την πυρκαγιά στην Αττική
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε χθες τις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας
Σχετικά Άρθρα

Στο Κρυονέρι μεταβαίνει σήμερα Παρασκευή 6/8 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά το πύρινο μέτωπο που κατακαίει την Αττική.
Σημειώνεται πως χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας
«Η χώρα βιώνει μια τεράστια καταστροφή.
Και οικολογική καταστροφή, αλλά για δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που απειλείται η περιουσία τους, βιώνουν ένα δράμα και πρέπει να είμαστε δίπλα τους με κάθε τρόπο» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ.Τσίπρας.
«Ο μόνος τρόπος για να κόψουμε την όρεξη ορισμένων που εποφθαλμιούν τα δάση μας είναι να είναι απόλυτη και σαφής η Πολιτεία σε ό,τι αφορά την ταχύτατη νομοθετική της παρέμβαση» είπε ο κ.Τσίπρας, ο οποίος ζήτησε «απ’ αυτούς οι οποίοι στο παρελθόν είχαν επιλέξει την τυμβωρυχία πάνω στην καμένη γη τουλάχιστον σήμερα να μην προκαλούν με δηλώσεις αυτοθαυμασμού πάνω στα ερείπια».
Τόνισε ότι είναι προτιμότερο να λες την αλήθεια όσο πικρή κι αν αυτή είναι, να δίνεις στους πολίτες να κατανοήσουν ότι βρισκόμαστε εν μέσω μιας κρίσης που ενδεχομένως το επόμενο διάστημα να κλιμακωθεί, παρά να προσπαθείς να δώσεις μια ψεύτικη εικόνα όταν η καταστροφή είναι γύρω σου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης