Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πλακιωτάκης: Κατέβηκαν 12.000 ταξιδιώτες από τα πλοία με τους ελέγχους του Λιμενικού

Πλακιωτάκης: Κατέβηκαν 12.000 ταξιδιώτες από τα πλοία με τους ελέγχους του Λιμενικού
Έτοιμο το επιχειρησιακό σχέδιο για την ενίσχυση των λιμεναρχείων για την επιστροφή των τουριστών από τα νησιά είπε ο κ.Πλακιωτάκης
Σχετικά Άρθρα

Σε τουλάχιστον 12.000 επίδοξους ταξιδιώτες δεν επετράπη η επιβίβαση στα πλοία από τη στιγμή που ανέλαβε το Λιμενικό τους ελέγχους υποστήριξε ο υπουργός Ναυτιλίας, Γ. Πλακιωτάκης.
«Οι έλεγχοι στους ταξιδιώτες θα συνεχίσουν να είναι αυστηροί και πλήρεις, και θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Πλακιωτάκης, ο οποίος ανέφερε ότι υπάρχει έτοιμο επιχειρησιακό σχέδιο, το οποίο θα αναπτυχθεί τις επόμενες μέρες, για την ενίσχυση των λιμεναρχείων κατά την επιστροφή των ταξιδιωτών από τα νησιά.
Ο κ.Πλακιωτάκης επεσήμανε ότι η διενέργεια self test είναι υποχρεωτική για όλους τους ταξιδιώτες που δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, κατά την επιστροφή τους από τα νησιά στις πόλεις ενώ υπογράμμισε ότι κατά τη μετάβαση στα νησιά το self test δεν γίνεται δεκτό για τους ταξιδιώτες άνω των 17 ετών που θα πρέπει να επιδεικνύουν μοριακό ή rapid test.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης