Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Αφού ειρωνεύτηκαν την αργία, τώρα ανακοινώνουν μέτρα για τον καύσωνα

ΣΥΡΙΖΑ: Αφού ειρωνεύτηκαν την αργία, τώρα ανακοινώνουν μέτρα για τον καύσωνα
«Τώρα, μετά τις ειρωνείες για την πρόταση που υιοθέτησε ο κ. Τσίπρας, σπεύδουν να ανακοινώσουν δήθεν μέτρα για τους εργαζόμενους», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Σχετικά Άρθρα
Με μια αιχμηρή ανακοίνωση σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τα μέτρα της κυβέρνησης για την προστασία των εργαζομένων τις ημέρες του καύσωνα.
«Αυτοί που έκλεισαν τη χώρα 8 μήνες στο πιο αναποτελεσματικό και μακροχρόνιο lockdowvn της Ευρώπης έτρεξαν να ειρωνευτούν την πρόταση των ειδικών, όπως ο κ. Πλειώνης και ο κ. Λαγουβάρδος του Εθνικού Αστεροσκοπείου, για αργία μίας ημέρας ώστε οι εργαζόμενοι να μην αναγκαστούν να κυκλοφορούν μέσα στον πρωτοφανή καύσωνα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Σημειώνει ότι «τώρα, μετά τις ειρωνείες για την πρόταση που υιοθέτησε ο κ. Τσίπρας, σπεύδουν να ανακοινώσουν δήθεν μέτρα για τους εργαζόμενους».
Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «κάποιος ίσως να ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη ότι υπάρχουν χιλιάδες εργαζόμενοι εξαρτημένοι από το μισθό τους, που δεν μετακινούνται με το αυτοκίνητό τους και δουλεύουν εκτός γραφείου χωρίς κλιματισμό», για να προσθέσει πως «αν δεν ήταν επικίνδυνοι, θα ήταν απλά ανεύθυνοι και αλαζόνες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης