Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κόντρα για την... αργία της Δευτέρας (2/8) - Ηλιόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης νομίζει ότι όλοι πηγαίνουν στη δουλειά με το όχημά τους

Κόντρα για την... αργία της Δευτέρας (2/8) - Ηλιόπουλος:  Ο κ. Μητσοτάκης νομίζει ότι όλοι πηγαίνουν στη δουλειά με το όχημά τους
Συνεχίζεται η κόντρα με αφορμή την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για αργία τη Δευτέρα (2/8/2021) λόγω του καύσωνα
Σχετικά Άρθρα
Στην πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για αργία την προσεχή Δευτέρα (2/8/2021) οπότε και αναμένεται κορύφωση του κύματος καύσωνα που πλήττει τη χώρα, επανέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, κατηγόρησε την κυβέρνηση για υπεροψία και σχολίασε ότι δεν πάνε όλοι με το αυτοκίνητο τους στην εργασία τους.
«Προτείναμε μέτρα μετά το πρώτο κύμα της πανδημίας και απάντησαν με σαρκασμούς.
Προτείναμε να ενισχύσουν το ΕΣΥ και απάντησαν ότι είμαστε λαϊκιστές.
Προτείναμε να στηρίξουν και να ενισχύσουν τους υγειονομικούς και τους εργαζόμενους και μας μίλησαν για λεφτόδεντρα.
Όταν όμως ήρθαν το δεύτερο και το τρίτο φονικό κύμα της πανδημίας, έφταιγαν οι πολίτες. Και ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν έκανε προτάσεις!», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ηλιόπουλος και συνέχισε: «Τώρα, μετά από επικοινωνία με επιστήμονες που προειδοποιούν, προτείνουμε μερικά απλά και ρεαλιστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του καύσωνα.
Για τους εργαζόμενους, για την αδιάλειπτη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.
Και απαντούν πάλι με ειρωνείες και σαρκασμό.
Δεν ακούνε ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε τους ειδικούς.
Ο κ. Μητσοτάκης νομίζει ότι όλοι οι εργαζόμενοι πηγαίνουν στη δουλειά με το όχημά τους και εργάζονται κάτω από κλιματιστικό. Δεν χωρά στο μυαλό του ότι πολλά Μέσα Μεταφοράς δεν έχουν κλιματισμό και πολλοί άνθρωποι εργάζονται εκτός γραφείου στους 45 βαθμούς».
«Η υπεροψία τους, που αντιμετωπίζει κάθε πρόταση και κριτική με πνεύμα διχασμού και ευτελισμού της, σε συνδυασμό με την ενδημική ανικανότητά τους, είναι επικίνδυνο μείγμα για την ασφάλεια και τη ζωή των ανθρώπων.
Δεν προκαλεί ωστόσο καμία έκπληξη ότι ο κ. Μητσοτάκης, που νομιμοποίησε την απλήρωτη εργασία, ειρωνεύεται τη δυνατότητα έκτακτων μέτρων προστασίας για τους εργαζόμενους από τη θερμική καταπόνηση», κατέληξε ο κ. Ηλιόπουλος.

H κόντρα

Η πολιτική αντιπαράθεση ξέσπασε την Πέμπτη (29/7/2021), όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στο Facebook, επεσήμανε ότι «τα μεγάλα αστικά κέντρα θα αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα», και, ενδεχομένως, «να χρειαστεί τις κρίσιμες εργάσιμες μέρες και ιδίως την προσεχή Δευτέρα, να κηρυχθεί αργία».
Η κυβέρνηση απάντησε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον για «λαϊκισμό και γραφικότητα». Συγκεκριμένα, κυβερνητικά στελέχη διερωτήθηκαν: «Γιατί όχι μόνο η Δευτέρα; Και με ποια καιρικά φαινόμενα θα κηρύσσονται αργίες; Μόνο με καύσωνα ή και με χιόνι ή με χαλάζι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης