Τελευταία Νέα
Πολιτική

Υπεύθυνο το Μαξίμου για την ανοργανωσιά της ΕΡΤ των Ζούλα - Γαμπρίτσου στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Υπεύθυνο το Μαξίμου για την ανοργανωσιά της ΕΡΤ των Ζούλα - Γαμπρίτσου στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Γκάφες, κακή οργάνωση και αστείες δικαιολογίες συνθέτουν την ΕΡΤ, η διοίκηση της οποίας είναι αποκλειστική επιλογή του Μεγάρου Μαξίμου
Σχετικά Άρθρα

Γκάφες, κακή οργάνωση και αστείες δικαιολογίες συνθέτουν την ΕΡΤ, η διοίκηση της οποίας είναι αποκλειστική επιλογή του Μεγάρου Μαξίμου.
Οι Ολυμπιακοί αγώνες έδειξαν τα τρωτά και αυτής της διοίκησης, των εκλεκτών του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνου Ζούλα και Γιώργου Γαμπρίτσου.

Απρέπεια στον Ολυμπιονίκη μας Λευτέρη Πετρούνια

Δεν είναι μόνο που όλοι οι Έλληνες τηλεθεατές χάσαμε τις προσπάθειες του μεγάλου μας Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια, δεν είναι ότι χάσαμε τις προσπάθειες του πρωταθλητή μας στο πινγκ πονγκ Παναγιώτη Γκιώνη, είναι και οι γελοίες δικαιολογίες που ακούσαμε για αυτή την ανοργανωσιά. Η ΕΡΤ προτίμησε την ώρα της μετάδοσης της προσπάθειας Πετρούνια, να προβάλει επικοινωνιακά τον υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη… Το περιβάλλον Πετρούνια είναι εξαιρετικά στεναχωρημένο με αυτή την εξέλιξη. Είτε από αντίδραση για αυτά που είχε δηλώσει παλιά ο Ολυμπιονίκης μας για τον Αυγενάκη είτε από γκάφα, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Οι Έλληνες τηλεθεατές βλέπουν τους Ολυμπιακούς είτε στο youtube, είτε σε βίντεο αναρτημένα σε social media.

Σε πλατφόρμες με 24 ευρώ βλέπεις όλους τους αγώνες και η ΕΡΤ με 36 ευρώ δείχνει στιγμιότυπα…

 Η ΕΡΤ δεν αγόρασε το πακέτο όλων των μεταδόσεων, ως όφειλε για την χώρας μας, καθώς ως η γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων έχει εξ ορισμού μεγαλύτερο ενδιαφέρον για αυτούς τους αγώνες.  Με μία απλή έρευνα αγοράς μπορεί κάποιος να εγγραφεί στο Eurosport με 24 ευρώ το χρόνο (ναι τον χρόνο) και να δει και live αλλά και on demand όλα τα αθλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων, προημιτελικούς, ημιτελικούς, τελικούς. Και όχι μόνο. Και πολλά άλλα αθλήματα εκτός των Ολυμπιακών αγώνων. Στην ΕΡΤ, την οποία χρηματοδοτεί χωρίς να έχει άλλη επιλογή ο Έλληνας πολίτης, πληρώνουμε 36 ευρώ σε κάθε λογαριασμό ρεύματος και εν τέλει δεν μπορούμε να δούμε τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς…

Την πλήρωσε ο Καρμοίρης για την γενικότερη ανοργανωσιά της ΕΡΤ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτή η κακή οργάνωση που βαραίνει την ΕΡΤ. Είναι ότι το προσωπικό που προσέλαβε η ΕΡΤ για τις μεταδόσεις προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Όπως για παράδειγμα η περίπτωση του Δημοσθένη Καρμοίρη που πρόσβαλε την ολυμπιονίκη μας Μαρία Κορακάκη με την φράση που εκστόμισε ότι «τα θαλάσσωσε» στους τελικούς της σκοποβολής αλλά κυρίως με το απρεπές και ρατσιστικό σχόλιο του για τους Κορεάτες αθλητές «ότι έχουν σχιστά μάτια και πως βλέπουν το μπαλάκι του πινγκ πονγκ…». Μάλιστα, την ώρα που έγινε το ρατσιστικό σχόλιο και το υπόλοιπο πάνελ των δημοσιογράφων γελούσε χαρακτηριστικά. Μπορεί η απόλυσή του Δημοσθένη Καρμοίρη να έγινε για αυτό το ρατσιστικό σχόλιο αλλά η ευθύνη βαραίνει την διοίκηση αποκλειστικά. Και σίγουρα δεν μπορεί να ξεπλύνει την συνολική ανοργανωσιά.

Γιατί το Μαξίμου δεν παίρνει κεφάλια;

Μία δημοσιογράφος της ΕΡΤ η Κατερίνα Αναστασοπούλου τόλμησε να κάνει σχολιασμό on air ότι στους προηγούμενους ολυμπιακούς 2016 δεν είχαν γίνει αυτά τα λάθη και άκουσε από το κοντρόλ φωνές και ουρλιαχτά για να σταματήσει τον αντίλογο. Η ΕΡΤ των Ζούλα-Γαμπρίτσου, η οποία τοποθετήθηκε από το Μαξίμου και απολαμβάνει ακόμα την εμπιστοσύνη του Μαξίμου δεν τόλμησε να αλλάξει τον διευθυντή του αθλητικού τμήματος Γιώργο Λυκουρόπουλο που προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά αυτό δεν αποτελεί καμία δικαιολογία. Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται ότι το πολυδιαφημισμένο επιτελικό κράτος δεν μπόρεσε να αλλάξει την ΕΡΤ.

Μαξιμιλιανός

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης