Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Αποκλείεται το click away για τους ανεμβολίαστους - Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τον χειμώνα

Γεωργιάδης: Αποκλείεται το click away για τους ανεμβολίαστους - Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τον χειμώνα

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προειδοποίησε ότι εάν δεν τηρούνται τα μέτρα, τίθεται σε κίνδυνο η οικονομία

Σχετικά Άρθρα

Το ενδεχόμενο του click away για τους ανεμβολίαστους απέκλεισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
Ωστόσο, ο ίδιος άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τον χειμώνα επισημαίνοντας ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει.
«Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κανένα μέτρο, αν δεν τηρούνται τα μέτρα και τίθεται σε κίνδυνο η οικονομία», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον Ant1.
«Το λιανικό εμπόριο έχει τηρήσει τα μέτρα, είσαι με μάσκα, στο εστιατόριο τη βγάζεις», διαχώρισε τις δύο επιχειρηματικές κατηγορίες ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και σημείωσε πως «ως προς την υποχρεωτικότητα δεν έχω ακούσει τίποτα για το λιανικό εμπόριο, ούτε για τον έμπορο ούτε για τον εργαζόμενο.
Η εστίαση είναι άλλο πράγμα».
Εκτίμησε ωστόσο ότι, αυτήν τη στιγμή για να δουλέψει κανείς στην εστίαση θα πρέπει να έχει κάνει μια σειρά εμβολίων, οπότε «το να προσθέσεις στα υποχρεωτικά εμβόλια ακόμα ένα, δεν είναι και τόσο βαρύ».

Πάνω από τον στόχο, ο τουρισμός

Όσον αφορά τον τουρισμό, ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την αγωνία για την επίτευξη του στόχου.
«Μέχρι σήμερα είμαστε πολύ πάνω από τους στόχους μας. Σχεδόν 50% πάνω από το στόχο που είχαμε θέσει (40% του 2019)», τόνισε.
Ειδικά για τη Μύκονο είπε πως είναι «πάνω από το 2019 και με υψηλότερες τιμές», εξηγώντας ότι, «τα μέτρα είχαν επίδραση σε ορισμένες κρατήσεις σε βίλες. Δεν ήταν αρνητική η επίδραση, αφού δεν έγιναν τα πάρτι, άρα απέδωσαν τα μέτρα» και τόνισε ότι, «η κακή εικόνα της Μυκόνου δεν έθεσε σε κίνδυνο τη Μύκονο, αλλά τον τουρισμό στην Ελλάδα κι επειδή ενδιαφερόμαστε για όλη τη χώρα πήραμε μέτρα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης