Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κοντοζαμάνης: Να πείσουμε και τον τελευταίο διστακτικό συμπολίτη μας να εμβολιαστεί

Κοντοζαμάνης: Να πείσουμε και τον τελευταίο διστακτικό συμπολίτη μας να εμβολιαστεί
Την ανάγκη για υψηλότερο τείχος ανοσίας λόγω των πιο μεταδοτικών μεταλλάξεων του κορωνοϊού επεσήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

«Χρειάζεται να οικοδομήσουμε ένα υψηλότερο τείχος ανοσίας λόγω των μεταλλάξεων και να πειστεί και ο τελευταίος διστακτικός συμπολίτης μας να εμβολιαστεί» τόνισε στο πλαίσιο του συνεδρίου Economist ενώ συμπλήρωσε ότι η Ελλάδα έχει εξασφαλισμένες ποσότητες εμβολίων για όλους τους πολίτες μέσω των συμφωνιών που έχει υπογράψει η Ευρωπαϊκή Ένωση με τις παραγωγούς φαρμακευτικές εταιρείες και για το 2022.
«Η Ελλάδα είναι 7η στην ΕΕ στους πλήρως εμβολιασμένους πολίτες, γεγονός που δείχνει ότι έχουμε δομήσει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα εμβολιασμού και αυτό πρέπει να συνεχιστεί», σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

«Η κυβέρνηση δεν φοβήθηκε το πολιτικό κόστος»

Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας έκλεισε την τοποθέτησή του υπενθυμίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν φοβήθηκε το πολιτικό κόστος και όταν χρειάστηκε έλαβε σκληρές αποφάσεις προκειμένου να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή.
«Σήμερα η κυβέρνηση, δύο χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων της απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των πολιτών! Όλοι μαζί τα καταφέραμε και έτσι πρέπει να προχωρήσουμε.
Άλλωστε η αλληλεγγύη και η συνεργασία, σε ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και παγκόσμιο, ήταν τα δύο δομικά συστατικά που κράτησαν τις χώρες όρθιες.
Είμαστε ανοιχτοί στην κριτική και οι πολιτικές διαφωνίες ως ένα σημείο είναι αποδεκτές. Αλλά μπορούμε με τεκμηριωμένες απόψεις πάντα να φτάνουμε σε αμοιβαία αποδεκτές λύσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης