Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για μάσκες: Η κυβέρνηση παίζει στα ζάρια υγεία, οικονομία και τουρισμό

ΣΥΡΙΖΑ για μάσκες: Η κυβέρνηση παίζει στα ζάρια υγεία, οικονομία και τουρισμό

Ο Βασίλης Κικίλιας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επαναφοράς της χρήσης της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους

Σχετικά Άρθρα
Έντονη κριτική στην κυβέρνηση για την κατάργηση της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας πως η κυβέρνηση παίζει στα ζάρια την υγεία, την οικονομία αλλά και τον τουρισμό.
«Αφού η κυβέρνηση κάλεσε τους πολίτες να πετάξουν τις μάσκες ενώ επελαύνει η μετάλλαξη "Δέλτα" σε όλο τον κόσμο, τώρα μπροστά στη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων προαναγγέλλει ότι δεν αποκλείεται η επαναφορά τους», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σημειώνει πως «τα μπρος πίσω, τα μηνύματα εφησυχασμού, τα ψεύτικα success story και οι αντιφάσεις του κ. Μητσοτάκη καλλιεργούν κλίμα αμφισβήτησης στους πολίτες» και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «παίζουν στα ζάρια τόσο την υγειονομική θωράκιση των πολιτών όσο και την οικονομία και τον τουρισμό».
Σχολιάζει -καταληκτικά- πως «το μόνο που έχει μείνει στον κ. Μητσοτάκη, αφού τα έκανε μπάχαλο, είναι ο διχασμός και να ρίχνει το φταίξιμο στους πολίτες».

Ανοιχτό το ενδεχόμενο επαναφοράς της χρήσης μάσκας

Σε σημερινές του δηλώσεις, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανέλθει το μέτρο της χρήσης της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους.
«Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει αύριο – μεθαύριο» απάντησε ερωτηθείς σχετικά και συμπλήρωσε «άλλο δεν φοράμε μάσκες στους εξωτερικούς χώρους λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών όπως εισηγήθηκε η επιτροπή και τις φοράμε όποτε υπάρχει συγχρωτισμός κι άλλο το πετάμε τη μάσκα.
Υπάρχει διαφορά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης