Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δείπνο του ζεύγους Μητσοτάκη στην Αντίπαρο με Jeff Bezos και Tom Hanks

Δείπνο του ζεύγους Μητσοτάκη στην Αντίπαρο με Jeff Bezos και Tom Hanks
Γύρω από το τραπέζι βρίσκονταν επίσης ο Jeff Bezos, ο Tom Hanks, η σύζυγός του Rita Wilson και ο δημοσιογράφος του CNN Anderson Cooper

Στην Αντίπαρο βρέθηκαν την Κυριακή το βράδυ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη ως προσκεκλημένοι του μεγαλοεπιχειρηματία και παραγωγού του Χόλιγουντ Barry Diller και της κορυφαίας σχεδιάστριας μόδας Diane Von Furstenberg που κάνουν διακοπές στο Αιγαίο, με την πολυτελή θαλαμηγό EOS.
Γύρω από το τραπέζι βρίσκονταν επίσης ο ιδρυτής της Amazon Jeff Bezos, ο διάσημος ηθοποιός Tom Hanks, η σύζυγός του Rita Wilson και ο δημοφιλής δημοσιογράφος και παρουσιαστής του CNN Anderson Cooper.
Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, η βραδιά κύλησε με χαλαρή συζήτηση για το ελληνικό καλοκαίρι, τα νησιά, την σύγχρονη εικόνα της Ελλάδας, τις παγκόσμιες τεχνολογικές εξελίξεις αλλά και για σχέδια να γυριστούν κι άλλες ταινίες στη χώρα μας.
Οι συνδαιτημόνες του πρωθυπουργικού ζεύγους αποτελούν μερικούς από τους επιδραστικότερους ανθρώπους του πλανήτη.
To ζεύγος Μητσοτάκη βρισκόταν στην Τήνο το Σαββατοκύριακο και μετέβη στην Αντίπαρο, μετά την πρόσκληση του Barry Diller.
Να σημειωθεί ότι δεν λείπουν οι αντιδράσεις στα social media για τη νέα απόδραση του πρωθυπουργού, καθώς μόλις δέκα ημέρες πριν δήλωνε στο υπουργικό συμβούλιο ότι «οι πολίτες μπορεί να σκέφτονται ήδη τις διακοπές τους.
Εμείς πάλι όχι γιατί οι μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης δεν προβλέπεται να κάνουν διακοπές ούτε φέτος».

diller.jpg
O Benny Diller με τη σύζυγό του Diane von furstenberg

hanks.jpg
O Tom Hanks και η Rita Wilson


jeff-bezos-amazon.jpg
O Jeff Bezos


cooper.jpg
O Anderson Cooper

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης