Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θα κοστίσει στην ΝΔ η εμμονή υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ σε βάρος της ελληνικής οικογένειας - Γκρίνιες για Πατέλη

Θα κοστίσει στην ΝΔ η εμμονή υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ σε βάρος της ελληνικής οικογένειας - Γκρίνιες για Πατέλη
Βουλευτές της ΝΔ έχουν αρχίσει να στέλνουν τα παράπονά τους στο Μαξίμου καθώς υπάρχει μεγάλη πίεση στα πολιτικά γραφεία από οικογενειάρχες και παραδοσιακούς ψηφοφόρους
Σχετικά Άρθρα

Αρχίζει και ενοχλεί η συνεχής προσκόλληση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην ατζέντα υπέρ ΛΟΑΤΚΙ+ με αφορμή την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να εντάξει προγράμματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου με εμφανή προπαγάνδα υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ.

Μπουρμούρα γαλάζιων βουλευτών για την προοδευτική ατζέντα που προωθεί ο Α. Πατέλης

Ήδη βουλευτές της συμπολίτευσης, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν αρχίσει να στέλνουν τα παράπονά τους στο Μαξίμου και στη Κοιν. Ομάδα καθώς υπάρχει μεγάλη πίεση στα πολιτικά γραφεία από οικογενειάρχες και παραδοσιακούς ψηφοφόρους σχετικά με την χαρακτηριστική εμμονή της κυβέρνησης σε μία τέτοια ατζέντα.
«Αν η ζέση της κυβέρνησης για όλα τα ζητήματα που ταλανίζουν τη χώρα όπως η ανεργία, η παιδεία, το δημογραφικό ήταν ίδια με αυτή που δείχνουν για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+, τότε θα είχαν ήδη λυθεί» λένε πολλοί που βλέπουν ότι η κυβέρνηση αδυνατεί να ιεραρχήσει τα πραγματικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας.
Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, την Τρίτη το πρωί θα παραδοθεί στο γραφείο του Πρωθυπουργού η έκθεση της επιτροπής για την εθνική στρατηγική ισότητας των ΛΟΑΤΚΙ+ η οποία έχει βασιστεί στην Ευρωπαϊκή Στρατηγική για τους ΛΟΑΤΚΙ, την οποία –ειρήσθω εν παρόδω- υπάρχουν χώρες όπως η Ουγγαρία, η Τσεχία κ.α που δεν την αποδέχεται.

Έτσι έλυσε ο Orban το δημογραφικό πρόβλημα


Συγκεκριμένα, μάλιστα, η Ουγγαρία του Orban έχει απορρίψει να εντάξει στα εκπαιδευτικά προγράμματα των Ουγγρικών σχολείων την προπαγάνδα υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ, της σεξουαλικής ποικιλομορφίας και του διαχωρισμού βιολογικού και κοινωνικού φύλλου. Η άρνησή του, μάλιστα, προκάλεσε μεγάλη συζήτηση στην Ευρώπη όπου ο Ολλανδός Πρωθυπουργός της Ολλανδίας M. Rutte δήλωσε ότι η Ουγγαρία πρέπει να φύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ασφαλώς, γνωρίζει ότι καμία χώρα δεν πρόκειται να φύγει από την Ε.Ε επειδή ακολουθεί δικό της μοντέλο στην Παιδεία απαλλαγμένο από την προπαγάνδα των ΛΟΑΤΚΙ+.
Και η Ελλάδα τι κάνει; Το πλαίσιο στην Ελλάδα για τους Έλληνες ΛΟΑΤΚΙ+ είναι ελεύθερο. Μπορούν να υπογράφουν σύμφωνο συμβίωσης, μπορούν να γίνουν ανάδοχοι παιδιών αλλά δεν μπορούν να παντρευτούν με πολιτικό γάμο και δεν μπορούν να υιοθετήσουν ή να τεκνοθετήσουν. Και οι πιέσεις από την πλευρά Α.Πατέλη προς τον Πρωθυπουργό είναι να επιτραπούν και οι τελευταίοι περιορισμοί.
Ωστόσο, εάν ο Πρωθυπουργός προχωρήσει σε αυτή την ατζέντα παρά την αντίθεση, κυρίως, της πατριωτικής πτέρυγας της Ν.Δ τότε τα συμπεράσματα είναι τα εξής:

  1. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δίνει μεγαλύτερη βάση στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ, μιας μικρής μερίδας στην ελληνική κοινωνία και όχι στα δικαιώματα των πολλών, της ελληνικής οικογένειας. Ουσιαστικά, προκαλεί τους έλληνες δημοκράτες, τους οικογενειάρχες, τις μεσαίες οικογένειες που την στήριξαν για το χατίρι ενός παγκόσμιου trend. Αντί για τους ΛΟΑΤΚΙ+ θα μπορούσαν να είναι άνθρωποι που όντως στερούνται βασικά δικαιώματα όπως οι ΑΜΕΑ, οι πολύτεκνοι, ακόμα και οι πραγματικοί πρόσφυγες εμπόλεμων χωρών. Εκεί η κυβέρνηση τι κάνει;
  2. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποσύρει την στήριξή της σε Συνέδρια που μιλούν για τα προβλήματα της γονιμότητας αλλά βάζει στα ελληνικά σχολεία την προπαγάνδα υπέρ ΛΟΑΤΚΙ, σε παιδιά που δεν έχουν ακόμα σεξουαλική συνείδηση και επαφή υποκαθιστώντας τον ρόλο της ελληνικής οικογένειας.
  3. Οι ΛΟΑΤΚΙ+ έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις όπως όλοι οι πολίτες της χώρας. Νομικά καλύπτονται με το σύμφωνο συμβίωσης και προστατεύεται η εργασία τους. Επίσης οι διαφυλικοί μπορούν να αλλάξουν φύλλο και όνομα στην ταυτότητά τους από το 2010! Σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα η Ελλάδα είναι από τις πιο φιλελεύθερες χώρες σε όλη την Ευρώπη στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+. Ποια άλλα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ δεν προστατεύονται και πρέπει να γίνονται κάθε χρόνο 4 πορείες για τα δικαιώματά τους;
  4. Η κυβέρνηση της Ν.Δ έφτιαξε υπουργείο σχετικό με την οικογένεια και το δημογραφικό θέλοντας να δείξει ότι ενδιαφέρεται για την ελληνική οικογένεια. Έδωσε 2.000 στη γέννηση κάθε παιδιού, ποσό το λιγότερο αστείο για το σημερινό κόστος διαβίωσης και συνολικά για το κόστος για να μεγαλώσει ένα παιδί στη χώρα. Στην Ουγγαρία του Ορμπάν, το κράτος δίνει άτοκο δάνειο για αγορά σπιτιού στα ζευγάρια και εάν το ζευγάρι κάνει 3 παιδιά, το δάνειο πληρώνεται από το ουγγρικό κράτος. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αδυνατεί να κατανοήσει πως πρέπει να λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα. Σίγουρα, όχι με την στήριξη των ΛΟΑΤΚΙ+ και όχι με την ενσωμάτωση ανεξαιρέτως των μεταναστών…
  5. Η ελληνική Κεντροδεξιά βρίσκεται σε φάση ανασύνθεσης. Η Νέα Δημοκρατία του Κ. Μητσοτάκη αξιοποιώντας το κενό που υπάρχει στα υπόλοιπα κόμματα, προωθεί προοδευτικές ατζέντες που παλιά δεν θα ακουμπούσε. Η εμμονή της στην ατζέντα υπέρ ΛΟΑΤΚΙ+ έχει πολιτικά στοιχεία. Μέχρι τώρα οι ΛΟΑΤΚΙ+ ήταν υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ ή περισσότερο υπέρ του Ποταμιού. Τώρα στηρίζουν τη ΝΔ. Εάν όμως δημιουργηθεί πραγματικός πολιτικός φορέας Χριστανοδημοκρατών, η ΝΔ θα χάσει εύκολα το παραδοσιακό πυρήνα της…

Μαξιμιλιανός
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης