Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στεργίου: Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ισχυρή συνιστώσα «αρνητών»

Στεργίου: Στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ισχυρή συνιστώσα «αρνητών»
«Η ταφική σιωπή της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ στα συνεχή αντιεπιστημονικά παραληρήματα στελεχών του μαρτυρά ότι στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ισχυρή συνιστώσα “αρνητών”», αναφέρει στο tweet του ο κ. Στεργίου

Στην επίθεση -για μια ακόμη φορά- που πραγματοποίησε ο Παύλος Πολάκης εναντίον σε όσους τον επικρίνουν, στάθηκε με ανάρτησή του στο Twitter o Γιώργος Στεργίου. Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο για ισχυρή συνιστώσα «αρνητών» στον ΣΥΡΙΖΑ και ανοχή της ηγεσίας του κόμματος σε παρεμβάσεις στελεχών του κατά του εμβολιασμού.

«Η ταφική σιωπή της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ στα συνεχή αντιεπιστημονικά παραληρήματα στελεχών του μαρτυρά ότι στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ισχυρή συνιστώσα “αρνητών”», αναφέρει στο tweet του ο κ. Στεργίου.
Και συμπληρώνει: 
«Όσο η πανδημία νικιέται, τόσο η επιλεκτική τους συγγένεια με αναχρονιστές φανερώνεται και η απόσταση από τα “θέλω” της κοινωνίας μεγαλώνει».

Υπενθυμίζεται ότι, την Τρίτη (22/06) ο τέως αναπληρωτής υπουργός Υγείας χαρακτήρισε «ξεφτιλισμένους και καθοδηγούμενους από εταιρείες» τους επιστήμονες, ενώ επέμεινε να επισημαίνει πως το εμβόλιο για τον κορωνοϊό είναι το πρώτο που έχει χορηγηθεί μαζικά χωρίς να ξέρουμε για πόσο χρονικό διάστημα κρατά η ανοσία του.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης