Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Μπαλάσκα: Να πάρει θέση ο Μητσοτάκης για την αθλιότητα του συνδικαλιστή του

ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Μπαλάσκα: Να πάρει θέση ο Μητσοτάκης για την αθλιότητα του συνδικαλιστή του
Ξεπέρασε σε αθλιότητα και την πιο νοσηρή φαντασία, δίνοντας οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν οι σημερινές δηλώσεις του συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρου Μπαλάσκα, ο οποίος σχολιάζοντας το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, αναφέρθηκε εν πολλοίς στο τι θα έπρεπε να κάνει ο 33χρονος πιλότος για να γλιτώσει τις βαριές ποινές.
Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκης να πάρει θέση δεδομένου ότι ο κ.Μπαλάσκας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «είναι γνωστός συνδικαλιστής εκλεγμένος με το χρίσμα της ΝΔ».

Ξεπέρασε σε αθλιότητα και την πιο νοσηρή φαντασία

«Ο γνωστός συνδικαλιστής, εκλεγμένος με το χρίσμα της Ν.Δ., κ. Μπαλάσκας, που κάθε μέρα στα τηλεπαράθυρα αποθεώνει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, σήμερα ξεπέρασε σε αθλιότητα και την πιο νοσηρή φαντασία, δίνοντας σε πανελλαδική μετάδοση οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους πώς να τη γλιτώσουν με «4-5 χρόνια φυλακή» με αφορμή το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.
Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να πάρει άμεσα θέση για την αθλιότητα του συνδικαλιστή του» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τι είπε ο Μπαλάσκας

Σε σημερινές του δηλώσεις ο κ.Μπαλάσκας αναφέρθηκε στο «τι θα έπρεπε» να είχε κάνει ο 32χρονος πιλότος για να «γλιτώσει» τις βαριές ποινές.
«Εάν ειδοποιούσε εξαρχής την αστυνομία και επικαλούνταν «βρασμό ψυχής» και «πρότερο έντιμο βίο», ο δολοφόνος της Καρολάιν θα πήγαινε πέντε – έξι χρόνια φυλακή.
Είναι βλάκας.
Εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στο θυμό του, αν ήταν «τά ‘χασε και τρελάθηκε», εάν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή. […]
Θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής, σε ενδοοικογενειακό καυγά, «χωρίς να το θέλω», «πρότερος έντιμος βίος», τέσσερις χιλιάδες πράγματα.
Θα πήγαινε πέντε, έξι χρόνια φυλακή;
Είναι νέο παιδί.
Τώρα θα πάρει δόλο, τη σκηνοθεσία.
Δεν έχει κανένα ελαφρυντικό.
Τι ελαφρυντικό μπορεί να έχει τώρα;
Τώρα θα σαπίσει μέσα στη φυλακή.
Έκανε όλη τη σκηνοθεσία, σκότωσε το σκυλί του, προσπάθησε να μπερδέψει, έβγαλε κάρτες από κάμερα, τώρα τέλειωσε» ανέφερε μεταξύ άλλων στο Mega ο κ.Μπαλάσκας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης