Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Η κυβέρνηση νομοθέτησε την εξαθλίωση της εργασίας και της ζωής

Γεροβασίλη: Η κυβέρνηση νομοθέτησε την εξαθλίωση της εργασίας και της ζωής
Προσπάθησαν να χρυσώσουν το χάπι βάζοντας στο νομοσχέδιο τις ευρωπαϊκές οδηγίες είπε η κα.Γεροβασίλη
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως η κυβέρνηση νομοθέτησε την εξαθλίωση της εργασίας και της ζωής διατύπωσε η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη αναφερόμενη στην ψηφοφορία επί του εργασιακού νομοσχεδίου.
«Η κυβέρνηση ΝΔ, κοινωνικά και κοινοβουλευτικά απομονωμένη, νομοθέτησε χθες την εξαθλίωση των εργαζομένων και την εργοδοτική αγριότητα» είπε μιλώντας στην τηλεόραση του Open η κα.Γεροβασίλη, η οποία ερωτηθείσα γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ «ψήφισε υπέρ στα μισά άρθρα του ν/σ» και αν αυτό κατά τα λεγόμενα της κυβέρνησης ΝΔ αποτελεί όντως «ρεσιτάλ υποκρισίας», είπε πως το κόμμα της καταψήφισε επί της αρχής και επί του συνόλου.

Επικοινωνιακό περιτύλιγμα

«Στο προκείμενο ν/σ καταψηφίστηκαν από σύσσωμη την αντιπολίτευση όλες οι αρνητικές διατάξεις που νομοθετούν την άνευ προηγουμένου οπισθοδρόμηση των εργασιακών δικαιωμάτων.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταψήφισε επί της αρχής και επί του συνόλου.
Ψηφίσαμε τις ευρωπαϊκές οδηγίες που έχει καθυστερήσει η χώρα μας να ενσωματώσει.
Τι έκανε λοιπόν η κυβέρνηση;
Βάζοντας λοιπόν μέσα στο νομοσχέδιο τις ευρωπαϊκές οδηγίες -γιατί θα μπορούσαν να αποτελούν ένα διαφορετικό ν/σ προσπάθησε να χρυσώσει το χάπι.
Οποιοδήποτε επικοινωνιακό περιτύλιγμα κι αν χρησιμοποιούν, η αλήθεια δεν κρύβεται και ειδικά όταν ακουμπά το κάθε σπίτι, την κάθε οικογένεια και τον κάθε εργαζόμενο και ιδιαίτερα τη νέα γενιά της οποίας το μέλλον καταληστεύεται.
Όσο για τα περί «νόμου- μοντέλου» που λέει ο κ. Χατζηδάκης είναι κάτι που συμμερίζεται μόνον ο ίδιος, ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία στα πλαίσια μίας σκληρά αντικοινωνικής, νεοφιλελεύθερης αριστείας» ανέφερε η κα.Γεροβασίλη.

Επιστροφή στον εργασιακό μεσαίωνα

«Η κυβέρνηση ΝΔ χτες νομοθέτησε την επιστροφή στον εργασιακό μεσαίωνα.
Μετά από όλη αυτή τη συζήτηση που έχει γίνει στην κοινωνία, τις έντονες αντιδράσεις πολιτών, φορέων και σύσσωμης της αντιπολίτευσης είδαμε πόσο ευρεία αντανάκλαση στην κοινωνία έχουν οι αρνητικές επιπτώσεις του συγκεκριμένου νόμου, μετά από διεξοδική συζήτηση από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης στη βουλή που κατέδειξε όλα τα μελανά σημεία του, συνεχίζει η κυβέρνηση ΝΔ να βαφτίζει το ψάρι κρέας.
Ας κατανοήσει ότι δεν απευθύνεται ούτε σε λωτοφάγους ούτε σε ανοήτους.
Η Νέα Δημοκρατία έκανε χτες ό,τι δεν τόλμησε καμία μεταπολιτευτική κυβέρνηση:
Θέσπισε την απλήρωτη εργασία και άφησε τον εργαζόμενο μόνο του απέναντι στον εργοδότη» τόνισε η κα.Γεροβασίλη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης