Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σήμερα 16/6 το «μανιφέστο» Λοβέρδου - Σε ανησυχία το στρατόπεδο Γεννηματά, ψάχνουν για νεότερο υποψήφιο

Σήμερα 16/6 το «μανιφέστο» Λοβέρδου - Σε ανησυχία το στρατόπεδο Γεννηματά, ψάχνουν για νεότερο υποψήφιο
Το κάλεσμα του κ. Λοβέρδου γίνεται μετά από μία μεγάλη αφαίμαξη στελεχών που έχει υποστεί η Χαριλάου Τρικούπη τόσο από το ΣΥΡΙΖΑ όσο και από τη ΝΔ.
Σχετικά Άρθρα

Σήμερα 16 Ιουνίου 2021 αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα ο Ανδρέας Λοβέρδος την πλατφόρμα της υποψηφιότητάς του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.
Ο ίδιος, βέβαια, στην εκστρατεία που ξεκίνησε στα τέλη του περασμένου Οκτώβριο 2020, έδειξε ότι  στόχος του είναι το κόμμα να επιστρέψει στο ΠΑΣΟΚ.
Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας αναμένεται να γίνει μέσω Facebook, ενώ θα περιλαμβάνει την προβολή ντοκιμαντέρ διάρκειας 15 λεπτών, στο οποίο θα παρουσιάζεται η διακήρυξη για ένα νέο ξεκίνημα του χώρου.
Μεταξύ άλλων ο Α.Λοβέρδος με τη διακήρυξή του θα απευθύνει μήνυμα πανστρατιάς ανοίγοντας τις πόρτες σε «11.000.000 Έλληνες» όπως δηλώνει χαρακτηριστικά.

Το κάλεσμα Λοβέρδο στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ

Ο κ. Λοβέρδος αναμένεται να καλέσει «όλες τις Ελληνίδες, όλους τους Έλληνες να τους ξανακούσουν, να τους κρίνουν αυστηρά, να έρθουν κοντά τους και να ενισχύσουν τη φωνή τους, όλες τις δυνάμεις που πλαισίωσαν την Ελιά, την Δημοκρατική Παράταξη, τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, το Κίνημα Αλλαγής να παλέψουν για το μέλλον της Ελλάδας και του κόμματος, όλους τους πολίτες που ήταν μαζί τους στο παρελθόν, που έδωσαν μάχες στη Βουλή, που αγωνίστηκαν στην αυτοδιοίκηση και τον συνδικαλισμό να δώσουν και πάλι το παρόν, όλους τους πολίτες, που δεν εγκατέλειψαν την πιο ιστορική παράταξη της Ελλάδας, που βρέθηκαν μαζί στις τραγικές μέρες του 2010, του 2012, του 2015-2019 και κράτησαν ψηλά τη σημαία τους, να ανασυντάξουν το κόμμα και να το φέρουν ξανά στο προσκήνιο».
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι το περιεχόμενο της διακήρυξης της 16ης Ιουνίου 2021 που θα δημοσιοποιηθεί διαδικτυακά με ένα βίντεο θα τεθεί υπό την κρίση της κοινωνίας και των πολιτών μέσω διαβούλευσης.
Ο Α. Λοβέρδος θα δώσει την ευκαιρία και τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να εισφέρουν απευθείας τις ιδέες, τις προτάσεις αλλά και τις ενστάσεις τους.

Ανησυχία στο στρατόπεδο Φώφης και η περίπτωση στήριξης νεότερου στελέχους


Την ίδια ώρα στο στρατόπεδο της Φώφης Γεννηματά επικρατεί ανησυχία καθώς τα περιθώρια για να διατηρήσει την δυναμική και τις εντυπώσεις η κ. Γεννηματά μειώνονται.
Το κάλεσμα του κ. Λοβέρδου γίνεται μετά από μία μεγάλη αφαίμαξη στελεχών που έχει υποστεί η Χαριλάου Τρικούπη τόσο από το ΣΥΡΙΖΑ όσο και από τη ΝΔ.
Μάλιστα, στο στρατόπεδο Λοβέρδου θεωρούν ότι η ευθύνη για τη φυγή πολλών στελεχών ανήκει στην κ. Γεννηματά καθώς, να θυμίσουμε είχε ξεκινήσει ένα φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ (το οποίο είχαν κανονίσει Γείτονας-Φλαμπουράρης) περί προοδευτικής διακυβέρνησης το εν τέλει δεν κράτησε πολύ και ο ΣΥΡΙΖΑ επωφελήθηκε από αυτό, με μία ακόμα μεταγραφή στελέχους όπως ο Συμεών Κεδίκογλου.
Παρόλο που κανείς δεν μπορεί να θεωρήσει ξεγραμμένη την κ. Γεννηματά, ωστόσο, υπάρχουν πολλές φωνές που ίσως θα έπρεπε να μην είναι υποψήφια και να δώσει το χρίσμα της δικής της υποψηφιότητας σε κάποιο νέο στέλεχος που ανήκει στην ομάδα της.
Στην Ν.Δ και στον ΣΥΡΙΖΑ, παρακολουθούν από κοντά τις κινήσεις των υποψηφίων και περιμένουν και τον Νίκο Ανδρουλάκη πότε θα κινηθεί για να ανακοινώσει την δική του υποψηφιότητα και κυρίως σε τι μήκος κύματος θα κινηθεί. Θα μιλήσει και αυτός για προοδευτική διακυβέρνηση ή θα κινηθεί προς το Κέντρο;

Μαξιμιλιανός
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης