Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσίπρας και Παπανδρέου διαψεύδουν τα περί ένταξης του ΣΥΡΙΖΑ στη Σοσιαλιστική Διεθνή

Τσίπρας και Παπανδρέου διαψεύδουν τα περί ένταξης του ΣΥΡΙΖΑ στη Σοσιαλιστική Διεθνή
ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και Γιώργος Παπανδρέου διαψεύδουν τα περί ευρωπαϊκής συνεργασίας

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο για διερεύνηση του ενδεχόμενου συνεργασίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο, προχώρησαν ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και ο Γιώργος Παπανδρέου.
Τα εν λόγω δημοσιεύματα ανέφεραν ότι Αλέξης Τσίπρας θα καταθέσει πρόταση συμμετοχής του ΣΥΡΙΖΑ στη Σοσιαλιστική Διεθνή, στην οποία ήδη ανήκει και το Κίνημα Αλλαγής

Η διάψευση από τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

«Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τη σπουδή μέρους των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ για τη διεθνή και ευρωπαϊκή πολιτική οικογένεια του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία. Τα σημερινά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αίτημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για ένταξη του κόμματος στη Σοσιαλιστική Διεθνή δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», σημειώνει σε άτυπη ενημέρωσή της η Κουμουνδούρου.

Γ. Παπανδρέου: Δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα

από το Γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργου Α. Παπανδρέου, σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: « Δεν έχει τεθεί οποιοδήποτε θέμα ένταξης Ελληνικού κόμματος στη Σοσιαλιστική Διεθνή, πέραν του Κινήματος Αλλαγής, ή έχει κατατεθεί κάποιο σχετικό αίτημα εκ μέρους κάποιου άλλου κόμματος. Είναι απολύτως σαφές ότι, ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, δεν γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό, ούτε και έχει αναλάβει κάποια σχετική πρωτοβουλία. Τέλος, ουδείς εκ των συνεργατών του έχει μιλήσει για οποιοδήποτε τέτοιο θέμα».

www.bankingnews.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

Advertisement -->